Nieuwsgierig naar de extra power die we uit jouw Alfa Romeo kunnen halen? Vul je gegevens in en wij sturen je vrijblijvend de informatie toe. Je vindt in die email de PK’s en trekkracht (NM) die jouw auto nog kan krijgen op een veilige en duurzame manier.

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.

Je kunt nu jouw Alfa Romeo laten optimaliseren (chiptunen) voor €279,-! (ook met TCT automaat)
Is dit niet veel te goedkoop? Nee, deze prijs is namelijk speciaal voor Club Alfa Romeo want normaal wordt er bij EQ Performance €399,- gerekend voor de optimalisatie van een Alfa Romeo.

Wie doet de optimalisatie/chiptuning?
Dit wordt aangeboden door EQ Performance. Zij zijn een gerenommeerde partij met meerdere vestigingen en bestaan al bijna 5 jaar en hebben in die 5 jaar ruim 4.500+ auto’s geoptimaliseerd in de motor software. EQ Performance doet ook voor/via Alfa dealer Zeeuw de chiptuning wanneer daar vraag naar is vanuit hun klant..

EQ Performance ontwikkeld per auto de software op maat om zo de beste optimalisatie per Alfa Romeo te kunnen ontwikkelen, want geen enkele auto is hetzelfde. Je Alfa Romeo zal door de optimalisatie veel soepeler gaan rijden, het “luie” in de N-stand zal verdwijnen omdat je Alfa meer vermogen krijgt en ook wordt het verbruik beter. Vooraf wordt je Alfa getest en op basis van die loggegevens wordt het motormanagement op maat afgesteld.

Wanneer je Alfa Romeo nog in de fabrieksgarantie zit dan neemt EQ Performance deze over. Zij zijn ook zo zeker van hun dienst dat je het 14 dagen mag testen, mocht je het dan misschien niks vinden dan krijg je je eigen originele software weer terug in de auto en krijg je je geld netjes terug.

Waar zitten ze?
EQ Performance is gevestigd op 2 locaties in Nederland. Één vlak bij Amersfoort en één vlak bij Rotterdam, hieronder de adressen.

  • Grasdrogerijweg 11 in Leusden
  • Leeuwenhoekstraat 60 in Berkel en Rodenrijs

De actie loopt t/m 29 februari 2020