fbpx
AdBlue, EGR, DPF, Decat foutcodes uitschakelen

Foutcodes uitschakelen

AdBlue, EGR, DPF, Decat foutcodes uitschakelen

Verbeterde Motorprestaties met EQ Power Opties: AdBlue, EGR, DPF en Decat Uitschakeling

Verbeterde Motorprestaties met chiptuning opties: AdBlue, EGR, DPF en Decat Uitschakeling

Bij ons vindt u geavanceerde chiptuningopties om de prestaties van uw voertuig te optimaliseren, inclusief het uitschakelen van AdBlue, EGR, DPF en Decat systemen. Met onze gespecialiseerde softwarematige benadering bieden we een scala aan voordelen voor uw voertuig.

AdBlue uitschakeling:

Dit additief, hoewel nuttig voor het verminderen van NOx-emissies, kan op de lange termijn nadelen met zich meebrengen. Met onze softwarematige aanpak kunnen we het AdBlue-systeem optimaliseren of volledig uitschakelen, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen en verbeterde brandstofefficiëntie.

EGR uitschakeling:

Verbeter de motorprestaties en brandstofefficiëntie door het uitschakelen van het EGR-systeem. Met onze gespecialiseerde software kunnen we de EGR-klep optimaliseren of volledig uitschakelen, waardoor vermogensverlies en vertraging bij acceleratie worden verminderd en onderhoudskosten worden verlaagd.

DPF Uitschakeling:

Voorkom verstoppingen en verminderde efficiëntie van uw motor met onze DPF uitschakelingsoptie. Door de regeneratiestructuren en foutcodes van de ECU-software te verwijderen, wordt het DPF-systeem uitgeschakeld, wat resulteert in verbeterde motorprestaties en lagere onderhoudskosten op de lange termijn.

Decat uitschakeling:

Verhoog het vermogen en de responsiviteit van uw voertuig door de katalysator uit te schakelen. Met onze softwarematige aanpak kunnen we de katalysatorfunctie in de ECU-software uitschakelen, waardoor de uitlaatstroom wordt verbeterd en het vermogen wordt verhoogd.

Bij ons staat uw rijervaring centraal. Onze softwarematige chiptuningopties bieden niet alleen verbeterde prestaties, maar ook betrouwbaarheid en rijplezier. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte oplossing voor uw behoeften. Let op: het gebruik van deze opties geschiedt op eigen risico.

  • Kostenbesparing

  • Verbeterde brandstofefficientie

  • Vermindering van onderhoud

Disclaimer:

Het gebruik van onze chiptuningopties voor het uitschakelen van AdBlue, EGR, DPF en Decat systemen geschiedt op eigen risico. Hoewel wij streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid, begrijpt u dat elke aanpassing aan het voertuig risico’s met zich meebrengt. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, letsel, verlies of andere nadelige gevolgen. Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor het onderzoeken van lokale wet- en regelgeving en het inwinnen van professioneel advies. Gebruik van onze diensten impliceert uw akkoord met deze voorwaarden. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Bel mij terug

Welke software wordt gebruikt voor de chiptuning?

Standaard optimalisatie software bestaat eigenlijk niet. Wij lezen de huidige software en logdata van jouw auto uit en op basis van jouw auto, wensen en behoeften worden de parameters aangepast door ons In-house softwaretak EQ Software (ww.eq.software). Doordat we onze eigen software ontwikkeling hebben, kunnen we de beste maatsoftware maken voor jouw auto.

Is chiptuning veilig voor mijn auto?

Jazeker, bij de ontwikkeling van de EQ Optimalisatie is rekening gehouden met de fabrieksmarges waarbinnen we kunnen bewegen zonder in te boeten aan kwaliteit of veiligheid van jouw auto. Daarnaast wordt bij elke individuele optimalisatie rekening gehouden met de specifieke factoren van jouw auto zoals bouwjaar, transmissie kilometerstand en de conditie van essentiële onderdelen.

Bieden jullie garantie op de chiptuning?

EQ Performance staat garant voor het leveren van hoge kwaliteit, veilige en betrouwbare producten. Het is daarmee vanzelfsprekend dat wij jou garanties geven op al onze producten. Onze producten worden uitvoerig getest en bevinden zich altijd binnen de veiligheidsmarges van het belastingsniveau van de motor. Meer over onze garantie lees je op onze garantie pagina.

Waar wordt de chiptuning uitgevoerd?

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, werken wij alleen op onze eigen werkplaatsen. In deze werkplaatsen beschikken wij over de nodige apparatuur om de software uit te lezen, de live logdata te registreren en de kwaliteitscontroles uit te voeren. EQ Performance is gevestigd in Leusden, Berkel en Rodenrijs en Halsteren. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt!

Hoe lang duurt chiptuning?

Gemiddeld duurt het chip tunen van een auto 1,5 uur. In elke werkplaats is een wachtruimte gecreëerd waar je kunt wachten tot onze specialisten de chiptuning hebben uitgevoerd.

Elke auto is anders. Geef daarom je kenteken en e-mailadres door en wij laten jou z.s.m. weten wat jóúw auto precies aan extra PK’s en trekkracht kan krijgen.

Liever bellen? Laat hier je telefoonnummer achter en wij geven je een belletje.