Fiat chiptuning

Wil je meer halen uit jouw Fiat en een motor die snellere, zuinigere en krachtigere prestaties levert? Dan is de Fiat chiptuning service van EQ Performance de perfecte oplossing. Bij ons kun je jouw Fiat op een veilige manier laten chippen. Geniet van een optimale rijervaring, elke dag weer.

chiptuning fiat

Fiat chiptuning voor een verbeterde rijervaring

Onder het chiptunen verstaan wij het optimaliseren van de motor van jouw auto, zodat deze betere prestaties levert en jouw algehele rijervaring verbetert. Elke moderne auto, waaronder de Fiat, is uitgerust met software en sensoren die verschillende onderdelen in jouw auto aansturen. Door deze software uit te lezen en aan te passen binnen de haalbare perspectieven, kan de software specifiek op maat afgesteld worden. Met onze Fiat chiptuning service laten we jouw motor aangenamer werken en kun jij genieten van een auto met meer vermogen, power en een zuiniger karakter. Wie wil dat nu niet?!

Beschik je over een Fiat? Ook met onze Fiat chiptuning service kunnen onze specialisten bij EQ Performance iets voor jou betekenen. Vrijwel alle Fiat modellen komen in aanmerking voor chiptuning en dus verbeterde prestaties. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van onze chiptuning software voor jouw Fiat

  • Meer trekkracht
  • Meer PK’s
  • Fijnere rijervaring
  • Zuiniger in gebruik en dus besparing op brandstof
  • Een verbeterde verbranding van de motor
  • Altijd passend maatwerk voor jouw Fiat

Afhankelijk van jouw auto en het type en bouwjaar van jouw auto kijken onze specialisten wat mogelijk is. Voordat we jouw Fiat, bespreken we wat we gaan uitvoeren en hoe we jouw wensen hier het beste in mee kunnen nemen. En nadat onze specialisten jouw motorcomputer hebben geoptimaliseerd, heb je twee weken de tijd om het verschil in rijervaring te testen.

Jouw Fiat laten chiptunen? Doe de vermogenswinst check!

Klaar voor extra PK’s en trekkracht? Vul je kenteken, naam, telefoonnummer en e-mail in en wij laten je snel weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen over Fiat chiptuning

Wat houdt chiptuning van mijn Fiat in?

Chiptuning bestaat bij EQ Performance altijd uit verschillende onderdelen. Eerst starten we met het uitlezen van de huidige software van jouw Fiat. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn op het gebied van optimalisatie in PK’s, brandstofverbruik, snelheid en verbranding van de motor. Vervolgens configureren we de huidige software, op basis van de door jou gekozen verbeterpunten. Na de configuratie, wordt de software opnieuw ingelezen op de motorcomputer van jouw Fiat en ben je klaar voor een rit in jouw ‘nieuwe’ auto!

Waarom zou ik mijn Fiat door EQ Performance laten chiptunen?

EQ Performance is specialist op gebied van chiptuning en heeft jarenlange ervaring met deze vorm van optimalisatie. Wij overleggen altijd wat de mogelijkheden zijn en passen deze aan op jouw wensen. Kies altijd voor een betrouwbare tuner die verstand van zaken heeft. Bij EQ Performance ben je ervan verzekerd dat alleen specialisten aan de slag gaan met jouw auto. En dat doen we al heel wat jaar met heel veel plezier!

js_loader

Kenteken SEO

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.