Renault chiptuning

Wil jij je Renault chiptunen door professionals? Kan jouw Renault wel wat meer trekkracht, PK en een betere verbranding van de motor gebruiken? Dan is de Renault chiptuning service van EQ Performance de perfecte oplossing. Bij ons kun je jouw Renault op een veilige manier laten chippen, om te kunnen genieten van een optimale rijervaring, elke dag weer.

chiptuning renault

Chiptuning Renault voor een verbeterde rijervaring

Tegenwoordig beschikt elke moderne auto over software en sensoren die verantwoordelijk zijn voor de aansturing van verschillende onderdelen. De kans is groot dat jouw Renault ook over deze sensoren en software beschikt. En dat betekent dat er ook mogelijkheden zijn om jouw Renault te laten chiptunen! Door de software uit de motorcomputer uit te lezen en aan te passen, kan de software specifiek op maat afgesteld worden. Dit doen we door middel van upgrades in de software, natuurlijk altijd binnen het perspectief wat haalbaar is voor jouw type Renault.

EQ Performance optimaliseert de software, zodat de motor van jouw auto betere prestaties levert en je rijervaring zal verbeteren. Zo kun jij genieten van een Renault met meer vermogen en power, en zul je merken dat je een lager brandstofverbruik hebt. Win-win!

Chiptuning software voor Renault modellen

Voor deze Renault modellen bieden wij chiptuning aan:

  • Renault Captur
  • Renault Kadjar
  • Renault Clio
  • Renault Twingo
  • Renault Mégane, Mégane E-Tech en Mégane Estate

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor chiptuning voor andere modellen van Renault. Benieuwd of wij ook jouw Renault kunnen chiptunen? Doe dan de vrijblijvende Vermogenswinst aanvraag via onze website. Aan de hand van jouw kenteken kijken we of we jouw auto kunnen chiptunen en welke winst we kunnen behalen!

De voordelen van onze chiptuning software voor jouw Renault

  • Meer trekkracht
  • Meer PK’s
  • Fijnere rijervaring
  • Zuiniger in gebruik dankzij verbeterde verbranding van de motor
  • Altijd passend maatwerk voor jouw Renault

Afhankelijk van jouw Renault, het bouwjaar en de huidige prestaties kijken onze specialisten wat mogelijk is. We bespreken voorafgaand aan de chiptuning wat we gaan uitvoeren. Zo weet je precies wat je kunt verwachten als jouw auto gechiptuned is. En nadat onze specialisten jouw motorcomputer hebben geoptimaliseerd, heb je twee weken de tijd om het verschil in rijervaring te testen.

Jouw Renault laten chiptunen? Doe de vermogenswinst check!

Klaar voor extra PK’s en trekkracht? Vul je kenteken, naam, telefoonnummer en e-mail in en wij laten je snel weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen over Renault chiptuning

Wat houdt chiptuning van mijn Renault in?

Onder chiptunen verstaan we het optimaliseren van de software in de motorcomputer van jouw auto. Deze software stuurt, samen met sensoren, verschillende onderdelen in jouw Renault aan. Bij chiptuning optimaliseren we de software om zo betere prestaties te kunnen realiseren. Onze professionals bespreken met jou wat de mogelijkheden zijn op het gebied van optimalisatie, waarbij altijd rekening gehouden wordt met jouw type auto. Vervolgens configureren we de huidige software, op basis van de door jou gekozen verbeterpunten. Na de configuratie, wordt de software opnieuw ingelezen op de motorcomputer van jouw Renault en ben je klaar voor een rit in jouw ‘nieuwe’ auto!

Waarom zou ik mijn Renault door EQ Performance laten chiptunen?

EQ Performance is specialist op gebied van chiptuning en heeft jarenlange ervaring met deze vorm van optimalisatie. Wij overleggen altijd wat de mogelijkheden zijn en passen deze aan op jouw wensen. Kies altijd voor een betrouwbare tuner die verstand van zaken heeft.

Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 140 beoordelingen
js_loader

Kenteken SEO

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.