Peugeot chiptuning

Wil je meer halen uit jouw Peugeot en een motor die een hogere topsnelheid levert, meer vermogen levert en het rijcomfort verhoogt? Dan is de Peugeot chiptuning service van EQ Performance de perfecte oplossing. Peugeot tuning gebeurd bij ons op een veilige en betrouwbare manier, ongeacht welk model Peugeot je wilt laten chippen. Geniet van een verbetering in de algemene prestaties en een optimale rijervaring in jouw Peugeot, elke dag weer.

chiptuning Peugeot

Peugeot chiptuning voor een verbeterde rijervaring

Onder chiptuning verstaan wij het optimaliseren van de motor van jouw Peugeot, zodat deze meer power en koppel levert en jouw algehele rijcomfort verbetert. Elke moderne auto, waaronder de Peugeot, is uitgerust met software en sensoren die verschillende onderdelen in jouw auto aansturen. Door deze software uit te lezen en aan te passen (chippen) binnen de haalbare perspectieven, kan de software specifiek op maat afgesteld worden en zal er een verbetering met betrekking tot vermogen, koppel en benzineverbruik te zien zijn. Ook zal je Peugeot een langere levensduur behalen wat jouw Peugeot dus nog meer betrouwbaar maakt dan hij al is.

Langs komen of contact voor meer informatie?

Met onze Peugeot chiptuning service laten we jouw motor aangenamer werken en kun jij genieten van een auto met meer vermogen, kracht en een zuiniger karakter. Wie er nou niet genieten van deze voordelen?
Peugeot tuning is beschikbaar voor echt bijna alle diesel, gas en benzinemotoren en verschillende Peugeot modellen. Twijfel je of jouw Peugeot geschikt is voor tuning? Neem contact met ons op en een ervaren specialist kan jou precies vertellen of jouw Peugeot auto geschikt is voor tuning.

De voordelen van onze chiptuning software voor jouw Peugeot

 • Meer vermogen, trekkracht, koppel en souplesse
 • Tuning is ook geschikt voor auto’s met een turbo
 • Fijnere rijervaring dankzij een geoptimaliseerde ECU
 • Zuiniger in gebruik, besparing op brandstof, meer geld over
 • Een verbeterde verbranding van de motor
 • Altijd passend maatwerk bij een Peugeot tuning

Afhankelijk van jouw auto en het type en bouwjaar van jouw auto kijken onze specialisten wat mogelijk is met Peugeot tuning. Voordat een van onze specialisten jouw Peugeot van optimalisaties gaat voorzien, bespreken we wat we gaan uitvoeren en hoe we jouw wensen hier het beste in mee kunnen nemen. Nadat onze specialisten de motorcomputer van jouw Peugeot hebben geoptimaliseerd, heb je twee weken de tijd om het verschil in rijervaring te testen. Wij zijn er zeker van dat je elk moment van deze twee weken tevreden zult zijn met de tuning.

Jouw Peugeot laten chiptunen? Doe de vermogenswinst check!

Klaar voor extra power en trekkracht in jouw auto? Vul je kenteken, naam, telefoonnummer en e-mail in en wij laten je snel weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen over Peugeot chiptuning

Wat houdt chiptuning van mijn Peugeot in?

Chiptuning bestaat bij EQ Performance altijd uit verschillende onderdelen. Eerst starten we met het uitlezen van de huidige software van jouw Peugeot. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn op het gebied van optimalisatie in vermogen, brandstofverbruik, snelheid en verbranding van de motor. Vervolgens configureren we de huidige software, op basis van de door jou gekozen verbeterpunten. Na de configuratie, wordt de software opnieuw ingelezen op de motorcomputer van jouw Peugeot en ben je klaar voor een rit in jouw ‘nieuwe’ auto!

Op welke modellen kan ik chiptuning laten toepassen?

EQ Performance is specialist op gebied van chiptuning en kan daarom ook bijna alle motoren van elk Peugeot model van tuning voorzien. De voordelen zijn voor alle motoren anders, maar zoals aangegeven kan je meer power en een verbetering in het brandstofverbruik verwachten. Bij twijfel kan je altijd langskomen of even bellen. We helpen je graag verder.

Populaire Peugeot modellen om te laten chiptunen zijn onder andere:

 • Peugeot 206 gti
 • Peugeot 2008
 • Peugeot partner 2.0 hdi
 • Peugeot 208
 • Peugeot 106
 • Peugeot 107
 • Peugeot 207
 • Peugeot 208
 • Peugeot 308

Wat kost een goede chiptuning?

Wat kost goede chiptuning? Een goede stage 1 chiptuning kost tussen de 250 en 500 euro. Onder de 250 euro is het lastig om een goede chiptuning uit te voeren, aangezien het 2 tot 4 uur duurt om de tuning uit te voeren. Ook is er specialistische kennis nodig om goede chiptuning uit te voeren en schade aan de ECU van het voertuig te voorkomen.

Chiptuning kan de prestaties van jouw auto op verschillende manieren verbeteren. Zo kan het vermogen en koppel van de auto toenemen en kan ook het brandstofverbruik en de uitstoot verlaagt worden Omdat de computerchip al deze zaken regelt, kan chiptuning ook de gasrespons en de acceleratie van jouw auto verbeteren wat voor een betere rijervaring zorgt. Een tuning uit laten voeren op je Peugeot is dus erg slim.

Mijn Peugeot heeft een turbo, kan ik mijn peugeot nog steeds voorzien van tuning?

Ook de motoren voorzien van een turbo bij een Peugeot kunnen wij zonder probleem een tuning geven. Motoren met een turbo zullen veel invloed merken qua power wanneer er een tuning wordt uitgevoerd. Je zult direct zien dat jouw Peugeot over een grote hoeveelheid meer optrek kracht beschikt terwijl het brandstofverbruik omlaag gaat wanneer je een turbo hebt en jouw Peugeot laat tunen.

Waarom zou ik mijn Peugeot door EQ Performance laten chiptunen?

EQ Performance is specialist op gebied van chiptuning en heeft jarenlange ervaring met deze vorm van optimalisatie. Wij overleggen altijd wat de mogelijkheden zijn en passen deze aan op jouw wensen. Kies altijd voor een betrouwbare tuner die verstand van zaken heeft. Bij EQ Performance ben je ervan verzekerd dat alleen specialisten aan de slag gaan met jouw auto. En dat doen we al heel wat jaar met heel veel plezier!

js_loader

Kenteken SEO

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.