Porsche chiptuning

Wil je het maximale rijcomfort, koppel en vermogen uit je Porsche halen en toch een verbeterde brandstofbesparing en langere levensduur voor je Porsche motor behalen? Dan is de Porsche chiptuning service van EQ Performance de perfecte oplossing. Dankzij onze technische kennis kan je jouw Porsche op een veilige manier laten tunen Geniet van een optimale rijervaring dankzij chiptuning, elke dag weer.

chiptuning chiptuning

Porsche chiptuning voor een verbeterde rijervaring

Onder chiptuning verstaan wij het optimaliseren van de motor van jouw auto, zodat deze betere prestaties levert en jouw algehele rijervaring verbetert. Denk hierbij aan meer koppel, meer rijcomfort, brandstofbesparing en vermogen. Chiptuning geeft veel voordelen aan jouw Porsche. Tuning is dus een mooie investering om het vermogen van jouw Porsche te vergroten terwijl je brandstof bespaard.

Elke moderne auto, waaronder de Porsche, is uitgerust met ECU met software en sensoren die verschillende onderdelen in jouw auto aansturen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpassen van de software op deze chip en om de software op de chip specifiek op maat af te stellen. Met onze Porsche chiptuning service laten we jouw motor aangenamer werken en kun jij genieten van een auto met meer vermogen, power en een zuiniger karakter. Wie wil dat nu niet?!

Enkele populaire Porsche modellen voor chiptuning zijn:

 • Porsche 911
 • Porsche Macan
 • Porsche Cayenne
 • Porsche 992
 • Porsche Cayman
 • Porsche Panamera
 • Porsche 944

De voordelen van onze Porsche chiptuning

 • Het chippen zorgt voor meer koppel
 • Chiptunen levert meer vermogen op, zelfs nog meer vermogen bij turbomotoren
 • Tunen maakt de Porsche nog meer betrouwbaar dankzij een efficiënt motorverbruik
 • Brandstofbesparing dankzij het optimaliseren van het motorverbruik (verbranding)
 • Een verhoogt rijcomfort dankzij de chiptuning die de ECU optimaal heeft aangepast
 • Altijd passend maatwerk voor jouw Porsche chiptuning ongeacht het model Porsche

Afhankelijk van jouw Porsche, het type en bouwjaar kijken onze specialisten wat mogelijk is. Voordat we met de chiptuning van jouw Porsche beginnen, bespreken we wat we gaan uitvoeren en hoe we jouw wensen hier het beste in mee kunnen nemen. Nadat onze specialisten de chiptuning van jouw Porsche hebben afgerond, heb je twee weken de tijd om het verschil te testen.

Je zult al snel realiseren dat je Porsche meer trekkracht en koppel heeft dan voorheen. Heeft jouw Porsche ook een turbo? dan zal je een aangename toename in kracht ontdekken wanneer je het gaspedaal indrukt. Chiptuning geeft jouw Porsche ook een verbeterd brandstofverbruik waardoor je brandstof verbruik omlaag zal gaan.

Jouw Porsche laten chiptunen? Doe de vermogenswinst check!

Kortom, ben jij klaar voor extra rijcomfort en trekkracht? Vul je kenteken, naam, telefoonnummer en e-mail in en wij laten je snel weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen over Porsche chiptuning

Wat houdt chiptuning van mijn Porsche in?

Chiptuning bestaat bij EQ Performance altijd uit verschillende onderdelen. Eerst starten we met het uitlezen van de huidige ECU software van jouw Porsche. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn op het gebied van optimalisatie in verbruik, levensduur, vermogen, brandstofbesparing en verbranding van de motor. Vervolgens configureert een specialist de huidige software, op basis van de door jou gekozen verbeterpunten. Na de configuratie, wordt de software opnieuw ingelezen op de motorcomputer van jouw Porsche en ben je klaar voor een rit in jouw ‘nieuwe’ auto! Het behalen van meer veilige kilometers in jouw Porsche dan voorheen zal een genot zijn.

Waarom zou ik mijn Porsche door EQ Performance laten chiptunen?

EQ Performance is specialist op gebied van chiptuning en heeft jarenlange ervaring met deze vorm van optimalisatie. Wij overleggen altijd wat de mogelijkheden zijn en passen deze aan op jouw wensen en voorzien altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kies altijd voor een betrouwbare tuner die verstand van zaken heeft. Het chippen van jouw Porsche is namelijk een specialiteit welke goed uitgevoerd moet worden. Bij EQ Performance ben je ervan verzekerd dat alleen specialisten aan de slag gaan met jouw Porsche en dat de tuning altijd door een professional gedaan wordt. En dat doen we al heel wat jaar met heel veel plezier!

js_loader

Kenteken SEO

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.