Chiptuning Mercedes; hier moet je zijn

Meer uit jouw Mercedes halen zonder ingrijpende veranderingen? Dat kan met de chiptuning Mercedes, waarbij wij ons op de motorcomputer richten. Deze software is gebaseerd op allerlei parameters die aanpasbaar zijn, wat direct te merken is in het rijgedrag. De Mercedes tuning is dus uitsluitend softwarematig, er komt geen enkele mechanische aanpassing op de auto aan te pas.

Als Mercedes tuner en als Audi tuner, lezen we de data van de software uit en op basis van de loggegevens kunnen wij de parameters aanpassen. Dit doen we in het spectrum van efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid, wat jou de garantie geeft dat het op een professionele wijze uitgevoerd wordt. De Mercedes chiptuning is in feite software op maat maken en daarin zijn wij gespecialiseerd!

Ontdek jouw vermogenswinst
chiptuning mercedes

Verbeterde rijervaring

Het belangrijkste doel met de chiptuning bij EQ Performance is om meer uit jouw bolide te halen. Gezien de software een dermate belangrijk onderdeel van de auto vormt, is hier heel veel mee mogelijk. Bij Mercedes tuning door EQ Performance mag je rekenen op verschillende voordelen, wat de rijbeleving zal optimaliseren.

Denk aan meer vermogen met als gevolg een hogere topsnelheid. Daarnaast merk je ook meer trekkracht en gasrespons, omdat de motor efficiënter werkt. De motor zal ook een stuk rustiger en soepeler draaien en het resultaat blijft altijd binnen de gestelde emissie eisen van de EU. Dit levert dus geen problemen bij de APK op.

De tuning Mercedes is mogelijk voor vrijwel alle diesel en benzine auto’s met een turbolader. In het geval van een diesel kan de brandstofbesparing oplopen tot maar liefst 12%. Maak vandaag nog een afspraak met de Mercedes of Volkswagen tuner van EQ Performance!

Kenteken hoofd

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.

Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 140 beoordelingen
js_loader

Wellicht vind je deze onderwerpen ook interessant!

Locatie

Automerken

Handige informatie