fbpx
Audi

Audi chiptuning

Ben je trotse eigenaar van een Audi? Dan weet je als geen ander dat een optimale rijervaring belangrijk is. En toch liggen er voor jouw Audi ook betere prestaties in het verschiet. Met Audi chiptuning van EQ Performance optimaliseren we de software van je auto en stellen we de parameters handmatig in om betere prestaties en brandstofbesparing te realiseren. Vul de vrijblijvende kenteken check in en ontdek welke kansen er voor jouw auto zijn!   

chiptuning audi

Wij bieden Audi chiptuning aan voor vrijwel elk type Audi aan.

  • Audi A3
  • Audi A4
  • Audi A6
  • Audi RS6
  • Audi Q7
  • En nog veel meer Audi modellen!

Voor de Audi chiptuning maken wij gebruik van onze eigen, unieke software. Daarmee kunnen we een optimalisatie voor zowel benzine- als dieselmotoren met turbolader aanbieden. Ook voor jouw Audi, dus! Bij chiptuning stellen we de parameters juist af om zo meer vermogen, trekkracht of brandstofbesparing te realiseren. Na de chiptuning van je Audi krijg je 14 dagen de tijd om de verbeterde prestaties te testen. Ben je niet tevreden over de prestaties van je auto na de EQ Power chiptuning? Dan zetten we alles weer terug naar de oorspronkelijke instellingen én krijg je je geld terug.

Wil jij ook een hoger rijcomfort in jouw Audi? Doe dan een vrijblijvende kenteken check. Via het kenteken kunnen wij achterhalen wat het huidige vermogen is en hoeveel extra vermogen wij voor je kunnen realiseren.

Audi chiptuning specialist: zelfontwikkelde software voor het beste resultaat

Onze specialisten hebben al meer dan 15.000 auto’s voorzien van een EQ Power optimalisatie. Wij zijn dan ook niet voor niets Audi chiptuning specialist. Door het ontwikkelen van onze eigen chiptuning software kunnen we voor elke auto de beste resultaten behalen. Extra vermogen, besparing op brandstof, betere wegligging, betere prestaties.. Omdat veiligheid voor ons altijd het belangrijkste blijft, voldoet onze chiptuning aan de gestelde EU emissie regels. Geen problemen met APK. En met Flitsmeister voorkom je ook dat jouw extra vermogen en bijbehorend rijplezier beboet wordt. 

Elke moderne auto van Audi is tegenwoordig voorzien van een stukje software dat diverse onderdelen in de auto aanstuurt. Dat geeft ons de ruimte om software upgrades door te voeren. Wij analyseren de motorchip van jouw auto en brengen de kansen in kaart. Nadat we de uitkomst van deze analyse met je hebben besproken, worden de parameters juist op elkaar afgestemd. Met onze software kunnen we zo chiptuning op maat aanbieden, waarbij altijd rekening wordt gehouden met jouw wensen. Het resultaat van Audi chiptuning: duurzamer en met meer vermogen

  • De kracht van de motor komt sneller op
  • Brandstofverbruik voor auto’s op diesel daalt tot wel 12%
  • De motor draait rustiger en soepeler
  • Meer rijcomfort en veiligheid onderweg

Laat je je Audi tunen door de specialisten van EQ Performance? Dan kun je erop vertrouwen dat wij het maximale uit je auto halen binnen de haalbare perspectieven. Je zult merken dat de motor veel soepeler, rustiger en efficiënter draait. Mocht je denken dat je nu al een optimale rijervaring hebt, dan heb je het mis. Pas nadat je bij ons wegrijdt ervaar je wat écht rijplezier is.

Dit komt doordat we de parameters op diverse vlakken aanpassen om de performance van je Mercedes te optimaliseren. In vrijwel alle gevallen zorgt dat voor een veel fijnere rijervaring. Je ervaart meer vermogen, een verbeterde trekkracht en een efficiëntere verbranding van je brandstof. Dit komt omdat de AFR (air fuel ratio) beter gebalanceerd wordt. Let wel: doordat je na de chiptuning meer vermogen aanspreekt, is het verstandig om periodiek een blik te werpen op je remschijven en banden (en het profiel). Deze zullen iets sneller slijten. Houdt hier dus rekening mee.

Rijd je momenteel op diesel of benzine? En is je Audi uitgevoerd met automatische versnellingsbak of handgeschakelde versnellingsbak? Voor onze specialisten maakt dat niets uit. Onze software upgrades zijn voor vrijwel alle diesel en benzine auto’s met turbolader geschikt. Aan de hand van jouw kenteken kunnen wij de belangrijkste informatie over je auto al inzien.

Rijdt je in een automaat? Dan is er in het geval van een DSG transmissie ook een mogelijkheid om daar aanpassingen in te verrichten. Bij Audi chiptuning voor automaten stellen we de schakel parameters verfijnder af op de koppel. Je auto schakelt hierdoor nog vlotter, wat op zijn beurt weer een verbeterde acceleratie biedt. Chiptuning kent eigenlijk alleen maar voordelen!

Audi chiptuning op maat terwijl je wacht!

Een chiptuning optimalisatie voor een DSG/automaat duurt gemiddeld 1 uur. Voor een handgeschakelde auto duurt een chiptuning optimalisatie iets langer, namelijk 1,5 uur. Om niet alleen je rijcomfort, maar ook je comfort tijdens het wachten op de chiptuning te verhogen, hebben we een woonkamer voor je ingericht. Inclusief koffiezetapparaat en waterkoker, bank, grote tv met Netflix en andere streamingsdiensten en natuurlijk gratis WiFi. Zo hoef jij je niet te vervelen terwijl je wacht op de chiptuning van je Audi. Wij zijn gevestigd bij Amersfoort, Rotterdam en Drunen. Er zit dus altijd een locatie bij jou in de buurt!

Meer weten? Geef ons een belletje op 085 – 3011 229. Gelijk een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Alvast ontdekken wat er uit jouw auto te halen valt? Doe de gratis kenteken check!

Kenteken hoofd

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.

js_loader

Veel gestelde Audi vragen

Voor welke modellen bieden jullie Audi chiptuning aan?

EQ Performance biedt chiptuning aan voor veel Audi modellen. Denk aan de A-klasse, waaronder de Audi A1 en Audi A3, maar ook de Audi Q-klasse. Benieuwd of jouw auto ook kansen biedt voor een betere rijervaring? Vul dan het vrijblijvende kenteken formulier op onze website in. Aan de hand van jouw kenteken bekijken we welke kansen er voor jouw auto zijn! Dit is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.

Wat kost chiptuning voor Audi auto’s?

De prijs voor chiptuning is afhankelijk van de prestaties van jouw auto en de wensen die je hebt. We bespreken daarom eerst alle mogelijkheden met jou en gaan na akkoord voor jou aan de slag. Jij weet van tevoren dus precies wat het gaat kosten.

 

Chiptuning voor Audi auto’s: wat houdt dat in?

Moderne auto’s worden uitgevoerd met een motorchip. Zo waarschijnlijk ook jouw Audi. Deze motorchip stuurt de software aan die ervoor zorgt dat jouw auto doet wat het moet doen. Die software kan, net als de software van je telefoon, geüpdate worden om optimale prestaties te leveren. Onze specialisten analyseren jouw motorchip en stellen de parameters goed af, zodat jouw auto voldoet aan jouw wensen. Wil je dat jouw Audi betere prestaties levert? Dan is EQ Performance het juiste adres.

Krijg ik garantie op de door jullie uitgevoerde chiptuning?

Op de door EQ Performance uitgevoerde chiptuning rust altijd levenslange garantie op de software. Is je auto jonger dan twee jaar oud en staat er minder dan 100.000 kilometer op de teller? Dan hanteren wij de fabrieksgarantie. Is je auto ouder dan twee jaar en/of staat er meer dan 100.000 kilometer op de teller? Dan bieden wij software garantie op de door ons geleverde optimalisaties. Mocht er iets gebeuren met de software, dan valt dit onder de garantie. Onze specialisten zullen dit uiteraard ook nog met jou bespreken tijdens het maken van een afspraak.