Seat chiptuning

Wil je jouw Seat Ibiza of Seat Leon sneller, krachtiger en toch zuiniger laten rijden door middel van chiptuning? Wij, EQ Performance, helpen jou om dit te realiseren. Bij ons kan iedere Seat bestuurder op een veilige manier zijn auto laten chippen, om te kunnen genieten van een optimale rijprestatie, elke dag weer.

chiptuning seat

Chiptuning Seat voor een verbeterde rijervaring

Als specialist in chiptuning houden we ons bezig met het optimaliseren van de motorcomputer van jouw auto, zodat deze betere prestaties levert en jouw rijervaring in je Seat verbetert. Tegenwoordig beschikt elke auto van het merk Seat over software en sensoren. Deze zijn verantwoordelijk voor de aansturing van verschillende onderdelen. Denk daarbij aan de snelheid, trekkracht en het gemiddelde verbruik. Door deze software uit te lezen en aan te passen, kan de software specifiek op maat afgesteld worden. Dit doen we door middel van upgrades in de software. Met onze Skoda chiptuning service laten we jouw motor aangenamer werken en kun jij genieten van een auto met meer vermogen, power en een zuiniger karakter.

Chiptuning software voor Seat modellen

Voor ALLE Seat modellen bieden wij chiptuning aan, dus ook bijvoorbeeld voor:

  • Seat Ibiza
  • Seat Leon
  • Seat Alexa
  • Seat Arona
  • Seat Tarraco

Benieuwd of wij ook jouw Seat kunnen chiptunen? Doe dan de vrijblijvende Vermogenswinst aanvraag via onze website. Aan de hand van jouw kenteken kijken we of we jouw auto kunnen chiptunen en welke winst we kunnen behalen!

De voordelen van onze chiptuning software voor jouw Seat

  • Meer trekkracht
  • Meer PK’s
  • Fijnere rijervaring
  • Zuiniger in gebruik dankzij verbeterde verbranding van de motor
  • Altijd passend maatwerk voor jouw Seat

Afhankelijk van jouw Seat, het model, bouwjaar en de huidige prestaties kijken onze specialisten wat mogelijk is om jouw rijervaring te verbeteren. We bespreken voorafgaand aan de chiptuning service wat we gaan uitvoeren. En nadat onze specialisten jouw motorcomputer hebben geoptimaliseerd, heb je twee weken de tijd om het verschil in rijervaring te testen. Niet tevreden of merk je geen verschil in verbruik, snelheid of trekkracht? Dan krijg je je geld terug.

Jouw Seat laten chiptunen? Doe de vermogenswinst check!

Klaar voor extra PK’s en trekkracht? Vul je kenteken, naam, telefoonnummer en e-mail in en wij laten je snel weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen over Seat chiptuning

Wat houdt chiptuning van mijn Seat in?

Chiptuning is het optimaliseren van de chip of de software in de motorcomputer van jouw auto. Bij het chiptunen van een Seat starten we met het uitlezen van de huidige software. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn op het gebied van optimalisatie. Vervolgens configureren we de huidige software, op basis van de door jou gekozen verbeterpunten. Na de configuratie wordt de software opnieuw ingelezen op de motorcomputer van jouw Seat en ben je klaar voor een rit in jouw ‘nieuwe’ auto!

Waarom zou ik mijn Seat door EQ Performance laten chiptunen?

EQ Performance is specialist op gebied van chiptuning en heeft jarenlange ervaring met deze vorm van optimalisatie bij verschillende Seat modellen. Wij overleggen altijd wat de mogelijkheden zijn en passen deze aan op jouw wensen. Alle specialisten van EQ Performance hebben verstand van zaken, werken uitsluitend met erkende softwares en hebben passie voor hun vak. En dat merk je gegarandeerd als je in jouw geoptimaliseerde Seat gaat rijden!

js_loader

Kenteken SEO

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.