Opel chiptuning

Wil jij ook meer halen uit jouw Opel? Een leuke brandstofbesparing, extra vermogen, meer koppel, een toename in power en een betere rijervaring? Dan is de Opel chiptuning service van EQ Performance de perfecte oplossing. Bij ons kun je jouw Opel op een veilige manier laten chippen. Geniet van een optimale rijervaring, elke dag weer door het laten afstellen van jouw Opel.

chiptuning opel

Opel chiptuning voor een verbeterde rijervaring

Onder chippen verstaan wij het optimaal afstellen van de motor van jouw Opel zodat deze een betere motor verbranding zal hebben wat resulteert in een brandstofbesparing. Daarnaast zal je merken dat jouw auto meer trekkracht, power en koppel krijgt.  Chiptuning zorgt er ook voor dat de levensduur van jouw motor verbeterd dankzij een optimale verbranding.

Elke moderne auto, waaronder de Opel, is uitgerust met  software en sensoren die verschillende onderdelen in jouw auto  aansturen. Door deze software uit te lezen en aan te passen binnen de  haalbare perspectieven, kan de software specifiek op maat afgesteld  worden.

Vrijwel alle Opel modellen komen in  aanmerking voor chiptuning en dus verbeterde prestaties. Neem  vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van onze chiptuning software voor jouw Opel

  • Opel chiptuning zorgt voor meer trekkracht
  • Meer PK’s
  • Verbeterd rijcomfort
  • Optimalisatie van de verbranding van de motor wat voor een brandstofbesparing zorgt
  • Een verbeterde verbranding van de motor betekent een vermogenswinst
  • Opel chiptuning wordt altijd op maat gedaan voor jouw auto
  • Heeft jouw Opel een turbo? dan zal een tuning nog meer koppel en vermogen opleveren!

Afhankelijk van jouw auto en het type en bouwjaar van jouw auto kijken onze specialisten wat mogelijk is. Voordat we de chiptuning uitvoeren bij jouw Opel, bespreken we wat we gaan uitvoeren en hoe we jouw wensen hier het beste in mee kunnen nemen. Iedereen heeft namelijk andere wensen en het kan zijn dat jij voor een vermogenswinst gaat en wat minder hebt met een brandstofbesparing, terwijl een ander misschien liever een tuning laat uitvoeren om meer koppel en vermogen te krijgen.

Nadat onze specialist de software van de ECU van jouw Opel verbeterd heeft, heb je twee weken de tijd om het verschil in rijervaring te testen en de voordelen van tuning te ervaren.

Jouw Opel laten chiptunen? Doe de vermogenswinst check!

Klaar voor extra power en trekkracht? Vul je kenteken, naam, telefoonnummer en e-mail in en wij laten je snel weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen over Opel chiptuning

Wat houdt chiptuning van mijn Opel in?

Chiptuning bestaat bij EQ Performance altijd uit verschillende onderdelen. Eerst starten we met het uitlezen van de huidige software van jouw Opel. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn op het gebied van optimalisatie in PK’s, brandstofverbruik, snelheid en verbranding van de motor. Vervolgens configureren we de huidige software, op basis van de door jou gekozen verbeterpunten. Na de configuratie, wordt de software opnieuw ingelezen op de motorcomputer van jouw Opel en ben je klaar voor een rit in jouw ‘nieuwe’ auto!

Waarom zou ik mijn Opel door EQ Performance laten chiptunen?

EQ Performance is specialist op gebied van chiptuning en heeft jarenlange ervaring met deze vorm van optimalisatie. Wij overleggen altijd wat de mogelijkheden zijn en passen deze aan op jouw wensen. Kies altijd voor een betrouwbare tuner die verstand van zaken heeft. Bij EQ Performance ben je ervan verzekerd dat alleen specialisten aan de slag gaan met jouw auto. En dat doen we al heel wat jaar met heel veel plezier!

js_loader

Kenteken SEO

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.