Professionele chiptuning in Amersfoort

Als je zoekt naar chiptuning Amersfoort, dan wil je vast meer pk’s, meer trekkracht, souplesse en een efficiëntere verbranding realiseren? Dat kan met professionele chiptuning in Amersfoort bij EQ Performance. Wij zijn jouw partner om een betere rijbeleving tot stand te brengen met jouw auto. Dit doen wij door middel van chiptuning in Amersfoort, waarbij wij ons uitsluitend richten op de software van de motorcomputer in de auto. Deze is namelijk te customizenmet onze chiptuning software, waardoor je meer capaciteit uit de auto haalt.

Zeg je Amersfoort chiptuning? Dan is de kans groot dat je EQ Performance tegenkomt. Want, onze methode waarbij we met onze eigen software auto’s individueel uitlezen en de parameters van de originele fabriekssoftware instellen, is uniek te noemen. Onze Amersfoort chiptuning richt zich uitsluitend op het modificeren van de software die de auto aanstuurt. Dat wil zeggen dat wij de motorcomputer van een software upgrade voorzien enkel en alleen door de parameters aan te passen. Uiteraard gebeurt deze vorm van optimaliseren vanuit een veilig oogpunt. Het blijft altijd binnen de marges van wat wettelijk is toegestaan en de veiligheid komt absoluut niet in het geding.

chiptuning amersfoort

Voordelen chiptuning Amersfoort van EQ Performance

Chiptuning Amersfoort bij EQ Performance levert verschillende voordelen op. Het belangrijkste is dat de auto zich prettiger laat besturen, wat voor een meer comfortabele rijervaring zorgt. Dit komt doordat de AFR (air fuel ratio) beter op elkaar afgestemd wordt. Het resultaat is dat de auto efficiënter met de brandstof omgaat. Tevens zal het vermogen toenemen en het schakelen zal soepeler aanvoelen.

Wij kunnen vrijwel iedere auto chiptunen; als je auto een chip heeft, kunnen wij hem tunen. Ieder project begint met het uitlezen van de auto om de bandbreedte te bepalen waarin we kunnen werken. We luisteren naar jouw wensen en geven advies op basis van data. Met onze methode is chiptuning helemaal veilig.

Garantie op chiptuning

Niet ieder chiptuning bedrijf biedt garantie, maar wij zijn ook niet als ieder bedrijf. Het team van EQ Performance bestaat uit echte autoliefhebbers. En wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Bij ons kun je terecht voor chiptuning en na de software upgrade mag je het twee weken uitproberen. Bevalt het niet? Dan zetten we het weer terug naar de oorspronkelijke instellingen en krijg jij je geld terug. We weten echter haast zeker dat je het maatwerk, wat we ook bieden bij onze vestiging Rotterdam, zult waarderen, aangezien de rijbeleving er gegarandeerd op vooruit gaat!

Kenteken hoofd

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.

js_loader

Chiptuning laten verwijderen

Wil jij chiptuning laten verwijderen? Niet ieder bedrijf werkt zoals wij. De nadelen van chiptuning, zoals snellere slijtage, hebben te maken met het niet goed uitlezen van de bandbreedte waarin gewerkt kan worden. Chiptuning bij EQ Performance is niet schadelijk voor de motor. We bieden 2 jaar motorgarantie op auto’s tot 2 jaar oud en tot een kilometerstand van 100.000 km. Ook wanneer je een nieuwe auto chiptunen wilt, kun je bij ons terecht. Heb jij echter een auto gekocht die al getuned is en wil je de chiptuning laten verwijderen? Of ben je niet blij met de tuning van een concurrent van ons en wil je de chiptuning ongedaan maken? Neem ook dan contact met ons op. Het is zonde om niet tevreden te zijn met je auto of om genoegen te moeten nemen met slechte rijeigenschappen. Chiptuning in Amersfoort binnen 1.5 tot 2 uur? Bij onze vestiging kan het.

Ervaringen met chiptuning

Bekijk de Facebook pagina van onze vestiging voor chiptuning Amersfoort en Rotterdam om een beeld te krijgen van wat voor auto’s bij ons langskomen. Volg ons ook op Instagram; we plaatsen daar zoveel mogelijk foto’s met het effect dat chiptuning heeft. Om alvast wat voorbeelden te noemen: Audi A3 1.4 TFSI van 420 naar 540 PK, BMW 320i van 184 PK naar 260 PK, SEAT Cupra van 280 PK naar 365 PK! We staan zelf soms ook verbaast wat we met chiptuning Amersfoort tegenkomen. Zo zie je ook dat het niet uitmaakt of je nu Audi tuning of BMW chiptuning overweegt. Bij ons ben je aan het juiste adres. Wil je weten wat we uit jouw auto kunnen halen? Vul het formulier in en we maken een chiptuning berekening voor jouw auto.

Chiptuning voor lager verbruik

Bij chiptuning zijn mensen het meest geïnteresseerd in de stijging in kracht, maar het efficiëntere brandstofverbruik is vaak net zo indrukwekkend. Bij chiptuning diesel auto kan dit oplopen tot maar liefst 12%! Wanneer je chiptuning voor lager verbruik wilt, of meer comfort wil met een automatische versnellingsbak tunen om sneller op te schakelen, dan kan dit allemaal. Geef het aan ons door wanneer je de afspraak bij onze vestiging voor chiptuning Amersfoort of bij onze vestiging in Rotterdam maakt.

Maak een afspraak

Je auto optimaliseren met tuning in Amersfoort? EQ Performance is jouw partner om dat te realiseren. Het uitgangspunt is een betere prestatie te realiseren en dat zonder mechanische aanpassingen. Het is 100% veilig en je kunt het twee weken uitproberen. Ook de chiptuning duurt niet al te lang, met gemiddeld anderhalf uur zijn we klaar. Meer weten? Een afspraak maken of advies inwinnen? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

EQ Performance levert maatwerk in de motorsoftware en dat volledig veilig, professioneel en met goede voorlichting. Je weet dus precies waar je aan toe bent. Onze specialisten in Amersfoort staan voor je klaar om met tuning aan de slag te gaan.

Adres bij Amersfoort:

Grasdrogerijweg 11
3833BZ Leusden