Professionele BMW tuning

Meer uit je prachtige BMW bolide halen? Dat kan! Met BMW tuning bij EQ Performance optimaliseren we de software van je auto. Dit doen we op een 100% veilige manier waarbij we meer vermogen, een efficiëntere verbranding en betere trekkracht realiseren. Hiervoor richten wij ons uitsluitend op de software, er komen dus geen mechanische modificaties aan te pas. BMW chiptuning is voldoende om net dat beetje extra te bereiken en daarin zijn wij jouw specialist. Als BMW tuner maken we de software voor je auto meer op maat, waardoor deze nog beter afgesteld wordt.

Ontdek jouw vermogenswinst
chiptuning bmw

De diensten bij BMW tuning in Nederland

EQ Performance biedt drie primaire producten voor chiptuning BMW aan. Dit is de zogeheten ‘EQ Power’, ‘Vermogensmeting’ en de specifieke DSG/Automaat optimalisatie. In dat laatste geval optimaliseren we specifiek de software voor de automatische versnelling. Met andere woorden: EQ Performance is er voor jouw BMW tuning in Nederland, voor een doelgerichte aanpak op softwarematig vlak om daarmee het beste performance resultaat te realiseren wat voor merkbaar betere resultaten zorgt.

Chiptuning BMW met EQ Power

Bij deze vorm van BMW tuning lezen we de software van je auto uit, waarbij we binnen de marges modificaties uitvoeren aan de parameters. Met deze marges bedoelen we de ruimte die valt tussen de basisinstellingen en het maximale zonder in te boeten op kwaliteit en veiligheid. Er is namelijk best wat speelruimte om aanpassingen te verrichten die de performance ten goede komen. Vanzelfsprekend passen we bij EQ Power BMW chiptuning de aanpassingen toe naargelang jouw wensen. Dit in de meest optimale vorm, zodat je na afloop direct het effect merkt in een beter rijervaring, brandstofbesparing en een efficiëntere werking van de motor.

Vermogensmeting bij BMW tuning

Een wat meer specifieke benadering is het afstellen van je auto en ook dat kan met software. De juiste afstelling verschilt per auto, omdat het afhankelijk is van de staat, het rijgedrag, de balans tussen lucht-brandstof en meer. Bij een vermogensmeting gaan we voorafgaand aan de software chiptuning BMW eerst de weg op middels een testrit en die data lezen we vervolgens uit. Dit geeft ons een zeer helder beeld van de technische staat van de motor. Op basis daarvan kunnen wij zeer specifieke software voor je auto op maat samenstellen, waardoor je dus van unieke BMW chiptuning kunt spreken. Jouw auto is hierin het uitgangspunt en daarop wordt alles aangepast, wat dus in dit geval een zeer specifieke BMW chiptuning genoemd mag worden.

Aanpassen automaat software

Vanuit de fabriek wordt de software van de automaat relatief standaard ingesteld. Daar is helemaal niets mis mee, maar er valt natuurlijk meer uit te halen op het moment dat we er BMW chiptuning op loslaten. In het geval van BMW tuning of Volkswagen chiptuning gaan we specifiek de transmissie van de auto optimaliseren en dat komt met verschillende voordelen die je direct zult merken. Allereerst zal het rijgedrag van je auto beter worden, de rijervaring zal ook fijner zijn vanwege het snellere schakelen. De mechanische onderdelen worden softwarematig in zekere zin beter op elkaar afgestemd. Chiptuning BMW specifiek op de automaat zorgt dus voor een betere afstelling van het geheel ten opzichte van de oorspronkelijke instelling, waardoor de auto nog beter zal presteren.

Zekerheden bij BMW tuning

Afhankelijk van je model BMW kunnen wij je persoonlijk adviseren wat het beste is om te doen qua software upgrade. De chiptuning BMW zal altijd plaatsvinden binnen de kaders van kwaliteit en veiligheid, waardoor je de garantie hebt op het beste resultaat zonder vervelende gevolgen. Als professionele BMW tuner weten we precies op basis van de software hoe we het meest efficiënte resultaat kunnen realiseren.

Levenslange garantie

Dit komt met wat zekerheden. Allereerst krijg je levenslange garantie op de geoptimaliseerde software. Ook kun je na een bezoek aan de dealer bij ons langskomen voor een gratis her-optimalisatie. Hierdoor zit je dus niet keer op keer aan kosten vast, je betaalt slechts eenmalig. Maar bij deze BMW tuning in Nederland zit nog een aantrekkelijke andere zekerheid. Bevalt de aanpassing middels de BMW chiptuning niet? We zetten het zo weer voor je naar de oorspronkelijke instellingen en je krijgt je geld terug.

Kenteken hoofd

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.

Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 140 beoordelingen
js_loader

14 dagen de tijd om te proberen

Sterker nog, je krijgt 14 dagen de tijd om de BMW chiptuning uit te proberen om zo te zien of het bevalt. Tot slot bieden we je nog 5 jaar service assistentie voor als er bijvoorbeeld sprake is van storingen. Weet dat dit mogelijk is voor vrijwel alle diesel en benzine auto’s met een turbolader en eveneens belangrijk om te benoemen: het resultaat blijft binnen de EU emissie eisen. Dit levert dus geen problemen bij de APK op.

Kortom, EQ Performance is jouw BMW tuner! Maak een afspraak of kom langs. Als BMW tuning specialist in Nederland gaan we ook graag voor jou aan de slag.

EQ Performance heeft twee vestigingen in Nederland, één bij Amersfoort en één bij Rotterdam waardoor het nooit te ver weg is om naar toe rijden. Óók hebben we… (en dit is misschien wel het belangrijkste puntje) ..duizenden heel tevreden klanten waarvan honderden het online hebben laten weten.

Wellicht vind je deze onderwerpen ook interessant!

Locatie

Automerken

Handige informatie