fbpx
Snelheidsbegrenzer uitschakelen

Snelheidsbegrenzer/V-Max uitschakelen

Snelheidsbegrenzer uitschakelen

Optimaal Rijplezier: Verwijder je snelheidsbegrenzer en ervaar ultieme prestaties

Een snelheidsbegrenzer is een softwarematige aanpassing in het motormanagement systeem van een voertuig, waardoor het voorkomt dat het voertuig boven een bepaalde snelheid kan rijden. Dit wordt vaak toegepast om de snelheid van het voertuig te beperken.

Snelheidsbegrenzer verwijderen/uitschakelen:

Wij bieden de mogelijkheid om de snelheidsbegrenzer zoals hierboven beschreven permanent uit te schakelen of te verwijderen. Dankzij onze geavanceerde software-aanpassingen kunnen we ervoor zorgen dat de snelheidsbegrenzer effectief wordt uitgeschakeld. Indien gewenst kan de begrenzer ook weer worden toegevoegd.

V-max begrenzer verwijderen:

De V-max begrenzer, die de snelheid van voertuigen beperkt tot maximaal 250 km/h, is vooral te zien bij merken zoals BMW, Audi, Mercedes-Benz en Volkswagen. Wij bieden de mogelijkheid om deze begrenzer te verwijderen, waardoor het mogelijk wordt om snelheden boven de 250 km/h te halen.

Hoe werkt het?

Ons proces om de snelheidsbegrenzer te verwijderen of uit te schakelen is eenvoudig. We lezen de begrenzer uit, stellen een exacte diagnose op en passen vervolgens de software van het motormanagementsysteem aan. Dit kan ook worden gecombineerd met chiptuning op maat. Er is geen fysieke verwijdering van onderdelen nodig, aangezien het alleen een softwarematige aanpassing betreft.

Let op: Het verwijderen van de snelheidsbegrenzer is op eigen risico. Het kan mogelijk niet legaal zijn in sommige rechtsgebieden.

Bel mij terug

Welke software wordt gebruikt voor de chiptuning?

Standaard optimalisatie software bestaat eigenlijk niet. Wij lezen de huidige software en logdata van jouw auto uit en op basis van jouw auto, wensen en behoeften worden de parameters aangepast door ons In-house softwaretak EQ Software (ww.eq.software). Doordat we onze eigen software ontwikkeling hebben, kunnen we de beste maatsoftware maken voor jouw auto.

Is chiptuning veilig voor mijn auto?

Jazeker, bij de ontwikkeling van de EQ Optimalisatie is rekening gehouden met de fabrieksmarges waarbinnen we kunnen bewegen zonder in te boeten aan kwaliteit of veiligheid van jouw auto. Daarnaast wordt bij elke individuele optimalisatie rekening gehouden met de specifieke factoren van jouw auto zoals bouwjaar, transmissie kilometerstand en de conditie van essentiële onderdelen.

Bieden jullie garantie op de chiptuning?

EQ Performance staat garant voor het leveren van hoge kwaliteit, veilige en betrouwbare producten. Het is daarmee vanzelfsprekend dat wij jou garanties geven op al onze producten. Onze producten worden uitvoerig getest en bevinden zich altijd binnen de veiligheidsmarges van het belastingsniveau van de motor. Meer over onze garantie lees je op onze garantie pagina.

Waar wordt de chiptuning uitgevoerd?

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, werken wij alleen op onze eigen werkplaatsen. In deze werkplaatsen beschikken wij over de nodige apparatuur om de software uit te lezen, de live logdata te registreren en de kwaliteitscontroles uit te voeren. EQ Performance is gevestigd in Leusden, Berkel en Rodenrijs en Halsteren. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt!

Hoe lang duurt chiptuning?

Gemiddeld duurt het chip tunen van een auto 1,5 uur. In elke werkplaats is een wachtruimte gecreëerd waar je kunt wachten tot onze specialisten de chiptuning hebben uitgevoerd.

Elke auto is anders. Geef daarom je kenteken en e-mailadres door en wij laten jou z.s.m. weten wat jóúw auto precies aan extra PK’s en trekkracht kan krijgen.

Liever bellen? Laat hier je telefoonnummer achter en wij geven je een belletje.