Skoda chiptuning

Een automotor die sneller, zuiniger en krachtiger is? Brandstofbesparing en toch meer trekkracht? Kortom: wil jij meer uit jouw Skoda halen? Met de Skoda chiptuning service van EQ Performance wel! Bij ons kan iedere Skoda rijder op een veilige manier zijn auto laten chippen, om te kunnen genieten van een optimale rijprestaties, elke dag weer.

chiptuning skoda

Chiptuning Skoda voor een verbeterde rijervaring

Laat je jouw auto chiptunen door EQ Performance? Dan betekent dat, dat we de aanwezige software optimaliseren om zo een betere rijervaring te realiseren. Tegenwoordig zijn moderne auto’s, zoals de Skoda auto’s, uitgerust met software en sensoren die verantwoordelijk zijn voor de aansturing van verschillende onderdelen in de auto. Door deze software uit te lezen en aan te passen, kan de software specifiek op maat afgesteld worden. Dit doen we door middel van upgrades in de software, natuurlijk altijd binnen het perspectief wat haalbaar is. Met onze Skoda chiptuning service laten we jouw motor aangenamer werken en kun jij genieten van een auto met meer vermogen, power en een zuiniger karakter. Wie wil dat nu niet?!

Chiptuning software voor Skoda modellen

Wij bieden Skoda chiptuning aan voor ALLE Volkswagen modellen, zoals:

  • Skoda Octavia
  • Skoda Fabia
  • Skoda Kamiq
  • Skoda Kodiaq
  • Skoda Superb

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor chiptuning voor andere modellen van Skoda. Benieuwd of wij ook jouw Skoda kunnen chiptunen? Doe dan de vrijblijvende Vermogenswinst aanvraag via onze website. Aan de hand van jouw kenteken kijken we of we jouw auto kunnen chiptunen en welke winst we kunnen behalen!

De voordelen van onze chiptuning software voor jouw Skoda

  • Meer trekkracht
  • Meer PK’s
  • Fijnere rijervaring
  • Zuiniger in gebruik dankzij verbeterde verbranding van de motor
  • Altijd passend maatwerk voor jouw Skoda

Afhankelijk van jouw type Skoda, het bouwjaar en de huidige prestaties van jouw auto kijken onze specialisten wat mogelijk is om de rijervaring te verbeteren. We bespreken voorafgaand aan de chiptuning waar kansen liggen om jouw Skoda nog beter te laten presteren. En nadat onze specialisten de motorcomputer van je Skoda hebben geoptimaliseerd, heb je twee weken de tijd om het verschil in rijervaring te testen. Merk je geen verschil? Dan krijg je je geld terug. Maar wij durven te stellen: het verschil merk je zeker. En in veel gevallen vrijwel direct!

Jouw Skoda laten chiptunen? Doe de vermogenswinst check!

Klaar voor extra PK’s en trekkracht? Vul je kenteken, naam, telefoonnummer en e-mail in en wij laten je snel weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen over Skoda chiptuning

Wat houdt chiptuning van mijn Skoda in?

Chiptuning bestaat uit verschillende onderdelen. De service begint bij het uitlezen van de huidige software van jouw Skoda. Onze specialisten brengen de kansen voor een betere rijervaring in kaart en bespreken deze met jou. Vervolgens configureren we de huidige software op basis van de door jou gekozen verbeterpunten. Het is dus geen lopende band werk. Elke Skoda (of andere auto) krijgt de volledige aandacht en elke chiptuning service levert weer winst op andere vlakken op. Na de configuratie wordt de software opnieuw ingelezen op de motorcomputer van jouw Skoda en ben je klaar voor een rit in jouw ‘nieuwe’ auto!

Waarom zou ik mijn Skoda door EQ Performance laten chiptunen?

EQ Performance is specialist op gebied van chiptuning en heeft jarenlange ervaring met deze vorm van optimalisatie. Wij overleggen altijd wat de mogelijkheden zijn en passen deze aan op jouw wensen. Kies altijd voor een betrouwbare tuner die verstand van zaken heeft. Alle specialisten bij EQ Performance werken uitsluitend met erkende software en hebben verstand van auto’s. En niet geheel onbelangrijk: alle specialisten gaan met passie aan de slag!

Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 140 beoordelingen
js_loader

Kenteken SEO

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.