Skoda chiptuning

Een automotor die sneller, zuiniger en krachtiger is? Brandstofbesparing en toch meer trekkracht? Kortom: wil jij meer uit jouw Skoda halen? Met de Skoda chiptuning service van EQ Performance wel! Bij ons kan iedere Skoda rijder op een veilige manier zijn auto laten chippen, om te kunnen genieten van optimale rijprestaties, elke dag weer.

chiptuning skoda

Wij bieden Skoda chiptuning aan voor vrijwel elk type Skoda.

Wij bieden Skoda chiptuning aan voor ALLE type Skoda modellen, zoals:

 • Skoda Octavia
 • Skoda Fabia
 • Skoda Kamiq
 • Skoda Kodiaq
 • Skoda Superb
 • Skoda Yeti

Ook als jij geen Skoda model hebt die hierboven is vermeld, kan jij je Skoda laten chiptunen. Met de vrijblijvende vermogenswinst aanvraag kunnen wij op basis van jouw kenteken achterhalen of chiptuning een verbetering in rijprestaties oplevert.

Erkende Skoda chiptuning op maat op basis van unieke, zelfontwikkelde software

Laat je jouw auto chiptunen door EQ Performance? Dan betekent dat, dat we de aanwezige software optimaliseren om zo een betere rijervaring te realiseren. Tegenwoordig zijn moderne auto’s, zoals de Skoda auto’s, uitgerust met software en sensoren die verantwoordelijk zijn voor de aansturing van verschillende onderdelen in de auto. Door deze software uit te lezen en aan te passen, kan de software specifiek op maat afgesteld worden. Dit doen we door middel van upgrades in de software, natuurlijk altijd binnen het perspectief wat haalbaar is. Met onze Skoda chiptuning service laten we jouw motor aangenamer werken en kun jij genieten van een auto met meer vermogen, power en een zuiniger karakter. Wie wil dat nu niet?!

EQ Performance optimaliseert de software, zodat de motor van jouw auto betere prestaties levert en je optimaal rijcomfort zal beleven. Zo kun jij genieten van een Skoda met extra vermogen en power, en zul je merken dat je een lager brandstofverbruik hebt. Win-win!

Het resultaat van Skoda chiptuning: duurzamer en met meer vermogen

 • Meer trekkracht
 • Meer PK’s
 • Fijnere rijervaring
 • Zuiniger in gebruik dankzij verbeterde verbranding van de motor
 • Altijd passend maatwerk voor jouw Skoda

Afhankelijk van jouw type Skoda, het bouwjaar en de huidige afstemming van jouw auto kijken onze specialisten wat mogelijk is om de rijervaring te verbeteren en het beste resultaat te behalen. We bespreken voorafgaand aan de chiptuning waar kansen liggen om jouw Skoda nog beter te laten presteren. En nadat onze specialisten de motorcomputer van je Skoda hebben geoptimaliseerd, heb je twee weken de tijd om het verschil in rijervaring te testen. Merk je geen verschil? Dan krijg je je geld terug. Maar wij durven te stellen: het verschil merk je zeker. En in veel gevallen vrijwel direct!

Skoda chiptuning voor automaat, diesel en benzine auto’s

Een handgeschakelde Skoda of juist automaat? Op diesel of op benzine? Dat maakt voor onze specialisten niet uit. Onze software upgrades zijn voor vrijwel alle diesel en benzine Skoda motoren met turbolader geschikt. 

Bij Skoda chiptuning voor automaten zullen we de schakel parameters verfijnder afstellen op de koppel, wat als directe resultaat een betere rijervaring oplevert. Je zult merken dat de auto nadien vlotter schakelt, wat de acceleratie ten goede komt.

Skoda chiptuning op maat terwijl je wacht

Wil jij genieten van optimaal rijcomfort? Maak een afspraak bij EQ Performance voor chiptuning. Wij bekijken samen met jou waar meer winst te behalen valt en wij leveren chiptuning op maat. Met anderhalf uur zijn we klaar met de chiptuning service en je zult gegarandeerd verbetering merken! Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.Wij zijn gevestigd bij Amersfoort, Rotterdam en Bergen op Zoom. Er zit dus altijd een locatie bij jou in de buurt! 

Meer weten? Geef ons een belletje op 085 – 3011 229. Gelijk een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Alvast ontdekken wat er uit jouw auto te halen valt? Doe de gratis kentekencheck!

Veelgestelde vragen over Skoda chiptuning

Wat houdt chiptuning van mijn Skoda in?

Chiptuning bestaat uit verschillende onderdelen. De service begint bij het uitlezen van de huidige software van jouw Skoda. Onze specialisten brengen de kansen voor een betere rijervaring in kaart en bespreken deze met jou. Vervolgens configureren we de huidige software voor betere afstemming op basis van de door jou gekozen verbeterpunten. Het is dus geen lopende bandwerk. Elke Skoda (of andere auto) krijgt de volledige aandacht en elke chiptuning service levert weer winst op andere vlakken op. Na de configuratie wordt de software opnieuw ingelezen op de motorcomputer van jouw Skoda en ben je klaar voor een rit in jouw ‘nieuwe’ auto!

Waarom zou ik mijn Skoda door EQ Performance laten chiptunen?

EQ Performance is specialist op gebied van chiptuning en heeft jarenlange ervaring met deze vorm van optimalisatie. Wij overleggen altijd wat de mogelijkheden zijn en passen deze aan op jouw wensen. Kies altijd voor een betrouwbare tuner die verstand van zaken heeft. Alle specialisten bij EQ Performance werken uitsluitend met erkende software en hebben verstand van auto’s. En niet geheel onbelangrijk: alle specialisten gaan met passie aan de slag!

Wat zijn de chiptuning voordelen?

Chiptuning Skoda kan jou veel voordelen bieden. Je Skoda motor zal geoptimaliseerd worden en er wordt rekening gehouden met al jouw wensen zodat de tuning het beste resultaat oplevert. Denk aan chiptuning voordelen zoals brandstofbesparing, meer vermogen, betere trekkracht, power en koppel. Daarnaast rust op de uitgevoerde tuning altijd garantie. Mocht er iets gebeuren met de software, dan valt dit onder de garantie. De specialist zal dit uiteraard ook nog met u bespreken tijdens het maken van een afspraak.

js_loader

Kenteken SEO

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.