fbpx
Pops & Bangs

Pops & Bangs / Burble

Ervaar het krachtige geluid van: Pops & Bangs / Burbles

Voeg een extra dimensie toe aan je rijervaring met onze opwindende Pops & Bangs / Burbles

Wat zijn Pops & Bangs / Burble tune?

Pops & Bangs, ook wel bekend als Burble tune, zijn aanpassingen aan de uitlaatgeluiden van een voertuig, waardoor het bij het terugschakelen en vertragen van de motor knallen, ploffen en borrelen produceert. Deze kenmerkende geluiden voegen een extra dimensie van opwinding toe aan het rijden en geven een gevoel van racewagenprestaties.

Hoe werkt het?

Onze specialisten passen de motorsoftware aan om de brandstofinjectie en ontsteking te wijzigen, waardoor er extra brandstof in de uitlaat wordt geïnjecteerd tijdens het vertragen. Dit zorgt voor de kenmerkende pops, bangs en burbles die zo geliefd zijn bij autoliefhebbers.

Voordelen van Pops & Bangs / Burble Tune:

  1. Opwindende Uitlaatgeluiden: Voeg een dramatisch geluidsweergave toe aan je rijervaring, met knallen en ploffen die de adrenaline verhogen.
  2. Prestatiebeleving: Ervaar het gevoel van een raceauto met deze aanpassing die je voertuig een sportieve en agressieve uitstraling geeft.
  3. Maatwerkopties: Pas de intensiteit en frequentie van de pops en bangs aan volgens je persoonlijke voorkeuren en rijstijl.

Geluid op Maat:

Bij ons begrijpen we dat geluid een essentieel onderdeel is van de rijervaring. Daarom bieden we op maat gemaakte Pops & Bangs / Burble Tune die perfect passen bij jouw voertuig en rijgedrag.

Transformeer je Rijervaring:

Stap in de wereld van opwindend autogeluid met onze Pops & Bangs / Burble Tune-service. Neem vandaag nog contact met ons op om je voertuig te transformeren en het geluid van prestatie te ontgrendelen.

Bel mij terug

Welke software wordt gebruikt voor de chiptuning?

Standaard optimalisatie software bestaat eigenlijk niet. Wij lezen de huidige software en logdata van jouw auto uit en op basis van jouw auto, wensen en behoeften worden de parameters aangepast door ons In-house softwaretak EQ Software (ww.eq.software). Doordat we onze eigen software ontwikkeling hebben, kunnen we de beste maatsoftware maken voor jouw auto.

Is chiptuning veilig voor mijn auto?

Jazeker, bij de ontwikkeling van de EQ Optimalisatie is rekening gehouden met de fabrieksmarges waarbinnen we kunnen bewegen zonder in te boeten aan kwaliteit of veiligheid van jouw auto. Daarnaast wordt bij elke individuele optimalisatie rekening gehouden met de specifieke factoren van jouw auto zoals bouwjaar, transmissie kilometerstand en de conditie van essentiële onderdelen.

Bieden jullie garantie op de chiptuning?

EQ Performance staat garant voor het leveren van hoge kwaliteit, veilige en betrouwbare producten. Het is daarmee vanzelfsprekend dat wij jou garanties geven op al onze producten. Onze producten worden uitvoerig getest en bevinden zich altijd binnen de veiligheidsmarges van het belastingsniveau van de motor. Meer over onze garantie lees je op onze garantie pagina.

Waar wordt de chiptuning uitgevoerd?

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, werken wij alleen op onze eigen werkplaatsen. In deze werkplaatsen beschikken wij over de nodige apparatuur om de software uit te lezen, de live logdata te registreren en de kwaliteitscontroles uit te voeren. EQ Performance is gevestigd in Leusden, Berkel en Rodenrijs en Halsteren. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt!

Hoe lang duurt chiptuning?

Gemiddeld duurt het chip tunen van een auto 1,5 uur. In elke werkplaats is een wachtruimte gecreëerd waar je kunt wachten tot onze specialisten de chiptuning hebben uitgevoerd.

Elke auto is anders. Geef daarom je kenteken en e-mailadres door en wij laten jou z.s.m. weten wat jóúw auto precies aan extra PK’s en trekkracht kan krijgen.

Liever bellen? Laat hier je telefoonnummer achter en wij geven je een belletje.