Ford chiptuning

Wil jij meer uit jouw Ford halen en een snellere, zuinigere en krachtigere automotor ervaren? Bij EQ Performance bieden wij Ford tuning aan die brandstofbesparing combineert met meer trekkracht. Onze chiptuning service zorgt voor optimale rijprestaties op een veilige manier, zodat elke Ford rijder kan genieten van een verbeterde rijervaring, elke dag weer.

chiptuning ford

Wij bieden Ford chiptuning aan voor vrijwel elk type Ford.

Wij bieden Ford tuning aan voor alle Ford modellen, zoals:

 • Ford Focus
 • Ford Fiesta
 • Ford Mustang
 • Ford Ranger
 • Ford Kuga
 • Ford Mondeo

Zelfs als jouw Ford model hierboven niet vermeld staat, kun je terecht bij EQ Performance. De nieuwste modellen van Ford worden namelijk standaard uitgevoerd met een motor die is voorzien van sensoren en software. Benieuwd of wij jouw Ford kunnen chiptunen? Doe dan de vrijblijvende Vermogenswinst aanvraag via onze website. Op basis van jouw kenteken kunnen wij kijken of wij jouw auto kunnen chiptunen en welke prestatieverbeteringen we kunnen behalen!

Erkende Ford tuning op maat op basis van unieke, zelfontwikkelde software

Wanneer je jouw Ford laat chiptunen door EQ Performance, optimaliseren wij de aanwezige software om een betere rijervaring te realiseren. Door de software van jouw Ford motor uit te lezen en aan te passen, kunnen we de software op maat afstellen. Dit doen we door upgrades in de software door te voeren, altijd binnen de grenzen van wat haalbaar is.

Met onze Ford chiptuning service laten we jouw motor soepeler werken en kun jij genieten van een auto met meer vermogen, kracht en een zuiniger karakter. Bij EQ Performance optimaliseren wij de software zodat jouw auto betere prestaties levert en jij optimaal rijcomfort zult ervaren. Dit betekent meer vermogen en power voor jouw Ford, terwijl je toch bespaart op brandstof. Kortom, een win-win situatie!

Het resultaat van chiptuning Ford: duurzamer en met meer vermogen

Hieronder zie je welke voordelen je kan realiseren met de Ford chiptuning service van EQ Performance:

 • Meer trekkracht
 • Meer PK’s
 • Een fijnere rijervaring
 • Minder brandstofverbruik dankzij een verbeterde verbranding van de motor
 • Altijd passend maatwerk voor jouw Ford

Afhankelijk van het type Ford, het bouwjaar en de huidige afstemming van jouw auto kijken onze specialisten wat er mogelijk is om de rijervaring te verbeteren en het beste resultaat te behalen. Voordat we de chiptuning uitvoeren, bespreken we waar kansen liggen om jouw Ford nog beter te laten presteren.

En nadat onze specialisten de motorcomputer van jouw Ford hebben geoptimaliseerd, heb je twee weken de tijd om het verschil in rijervaring te testen. Merk je geen verschil? Dan krijg je je geld terug. Maar wij durven te stellen dat je het verschil zeker zal merken, en vaak vrijwel direct!

Chiptuning Ford voor automaat, diesel en benzine auto’s

Of je nu een handgeschakelde Ford hebt of een automaat, diesel of benzine, onze specialisten zijn er klaar voor. Onze software upgrades zijn geschikt voor vrijwel alle Ford motoren met turbolader, ongeacht het type transmissie.

Bij Ford chiptuning voor automaten passen we de schakel parameters aan op het koppel, wat resulteert in een betere rijervaring. Na de upgrade zul je merken dat het schakelen soepeler verloopt, waardoor de acceleratie verbetert.

Ford tuning op maat terwijl je wacht

Wil jij het maximale uit jouw Ford halen en genieten van een optimale rijervaring? Maak dan een afspraak bij EQ Performance voor chiptuning op maat. Onze specialisten kijken samen met jou waar de verbeterpunten liggen en stellen de software van jouw Ford specifiek af op jouw wensen en behoeften. Binnen anderhalf uur zijn wij klaar en zul je het verschil direct merken! Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Onze locaties bevinden zich in Amersfoort, Rotterdam en Bergen op Zoom, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt.

Wil je eerst weten wat er uit jouw Ford te halen valt? Doe dan de gratis kentekencheck op onze website. Wil je liever persoonlijk contact? Bel ons dan op 085-3011229 en wij helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen over Ford chiptuning

Wat houdt chiptuning van mijn Ford in?

Chiptuning is een complex proces dat begint met het uitlezen van de huidige software van jouw Ford. Onze specialisten bepalen vervolgens welke aanpassingen nodig zijn om de rijervaring te verbeteren en bespreken deze met jou. Op basis daarvan configureren we de software op maat en lezen deze opnieuw in op de motorcomputer van jouw Ford. Zo zorgen we voor een optimale afstemming en kun je genieten van een betere rijervaring.

Waarom zou ik mijn Ford door EQ Performance laten chiptunen?

EQ Performance is gespecialiseerd in chiptuning en beschikt over jarenlange ervaring op dit gebied. Onze specialisten werken uitsluitend met erkende software en hebben verstand van auto’s. Bij ons staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop en we overleggen altijd met jou wat de mogelijkheden zijn en passen deze aan op jouw wensen.

Wat zijn de voordelen van Ford chiptuning?

Ford chiptuning kan jou diverse voordelen bieden, zoals een betere trekkracht, meer vermogen, betere acceleratie en mogelijk ook een lager brandstofverbruik dankzij een verbeterde verbranding van de motor. Bij EQ Performance leveren we maatwerk chiptuning die is afgestemd op jouw type Ford en jouw wensen. Bovendien rust op onze chiptuning altijd garantie, dus je kunt met een gerust hart bij ons langskomen voor een upgrade van jouw Ford.js_loader

Kenteken SEO

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.