Ford chiptuning

Wil  je meer halen uit jouw Ford en een motor die snellere, zuinige en  krachtige prestaties levert? Dan is de Ford chiptuning service van EQ  Performance de perfecte oplossing. Bij ons kun je de software van jouw Ford op een veilige manier laten chippen. Optimalisatie van de ECU zorgt voor brandstofbesparing, trekkracht.

chiptuning ford

Ford chiptuning voor een verbeterde rijervaring

Onder chiptuning verstaan wij het optimaliseren van de ECU van jouw Ford motor door middel van een nieuwe chip, waardoor het vermogen, de koppel en het rijcomfort vergroot worden. Daarnaast zal de auto zuiniger gaan rijden en een brandstofbesparing is natuurlijk nooit verkeerd.
Onze Ford chiptuning is geschikt voor bijna elke Ford model of het nu om diesel, benzine of gas gaat. Met een chiptuning kan jij het maximale halen uit jouw Ford en genieten van verbeterde prestaties.

De voordelen van onze chiptuning software voor jouw Ford

  • Meer vermogen
  • Meer koppel
  • Fijnere rijervaring
  • Zuiniger in gebruik en dus besparing op brandstof
  • Een verbeterde verbranding van de motor
  • Altijd passend maatwerk voor jouw Ford

Afhankelijk van jouw auto en het type en bouwjaar van jouw auto kijken onze specialisten wat mogelijk is met chiptuning voor jouw Ford. Voordat we jouw Ford gaan tunen, bespreken we wat we gaan uitvoeren en hoe we jouw wensen hier het beste in mee kunnen nemen. Nadat onze specialisten jouw motorcomputer een tuning hebben gegeven, heb je twee weken de tijd om het verschil in rijervaring te testen. Je zult meer power en vermogen ervaren wanneer je het gaspedaal indrukt. Het tunen heeft er ook voor gezorgd dat jouw auto minder benzine verbruikt.

Jouw Ford laten chiptunen? Doe de vermogenswinst check!

Klaar voor extra power en brandstofbesparing? Vul je kenteken, naam, telefoonnummer en e-mail in en wij laten je snel weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen over Ford chiptuning

Wat houdt chiptuning van mijn Ford in?

Chiptuning bestaat bij EQ Performance altijd uit verschillende onderdelen. Eerst starten we met het uitlezen van de huidige software van jouw Ford. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn op het gebied van chiptuning in PK’s, brandstofverbruik, snelheid en verbranding van de motor. Vervolgens herprogrammeren wij de chip op basis van de door jou gekozen verbeterpunten. Na de herconfiguratie van de chip, wordt de software opnieuw ingelezen op de motorcomputer van jouw Ford en ben je klaar voor een rit in jouw ‘nieuwe’ auto!

Waarom zou ik mijn Ford door EQ Performance laten chiptunen?

EQ Performance is specialist op gebied van Ford tuning en heeft jarenlange ervaring met deze vorm van optimalisatie. Wij overleggen altijd wat de mogelijkheden zijn en passen de tuning aan op jouw wensen. Kies altijd voor een betrouwbare tuner die verstand van zaken heeft, voor kwaliteit staat en de correcte apparatuur in huis heeft. Bij EQ Performance ben je ervan verzekerd dat alleen specialisten met de beste apparatuur aan de slag gaan met de tuning van jouw Ford. Chiptuning zit in ons bloed, we doen het al jaren met plezier en blijven het nog héél lang doen!

Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 140 beoordelingen
js_loader

Kenteken SEO

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.