Professionele chiptuning Rotterdam

Meer uit jouw auto halen? Dat kan op een praktische en volledig veilige manier! Daarvoor kan je bij EQ Performance terecht, jouw adres voor chiptuning Rotterdam. Met chiptuning bedoelen we de aanpassing van de motorcomputer software. Die is namelijk vast ingesteld door de fabrikant, maar biedt veel ruimte voor modificaties. Dit voeren wij graag voor jou uit met software op maat, wat voor een betere rijbeleving zorgt. EQ Performance is gespecialiseerd in chiptuning in Rotterdam, waarbij wij de loggegevens van de auto uitlezen en analyseren. Op basis daarvan kunnen we een software upgrade op maat toepassen, waarbij we de parameters van de software zeer specifiek aanpassen en instellen. Na het aanpassen van deze software uploaden we het terug naar de motorcomputer en je zult direct verschil merken.

Chiptuning in Rotterdam is 100% veilig

De modificaties die we toepassen op de motorcomputer zijn 100% veilig. Chiptuning in Rotterdam zal namelijk binnen de wet- en regelgeving plaatsvinden, waardoor je niet tegen problemen aan zal lopen bij de APK. Het resultaat van tuning in Rotterdam is dat de auto qua emissie nog altijd binnen de door de EU gestelde eisen valt, waarover je dus geen zorgen hoeft te maken.

We bekijken puur op basis van de log data waar meer te behalen valt en dat stellen we bij Rotterdam chiptuning zeer specifiek in. Uiteindelijk zul je het natuurlijk zelf moeten ervaren, maar we weten haast zeker dat het bevalt. Wij bieden overigens de garantie bij chiptuning in Rotterdam dat als je toch liever teruggaat naar de oorspronkelijke instellingen, dat we dat geheel kosteloos voor je regelen. Sterker nog: je mag de optimalisatie twee weken vrijblijvend uitproberen. Niet tevreden is geld terug!

chiptuning rotterdam

Diverse voordelen

Als je bij EQ Performance in Rotterdam bijvoorbeeld je Volkswagen met chiptuning laat optimaliseren, komt dat met diverse voordelen. Het belangrijkste is dat we in zekere zin meer realiseren met dezelfde capaciteit en dat komt doordat wij de parameters van de sensoren in de motor en auto aanpassen. Het directe resultaat is dat er meer vermogen vrijkomt waardoor er meer kracht op hogere snelheid beschikbaar is. Daarnaast zal de auto merkbaar sneller optrekken en de motor zal efficiënter draaien.

Dit wil zeggen dat de motor duidelijk rustiger en soepeler draait, terwijl de trekkracht voor een snellere acceleratie is toegenomen. Ook de gasrespons neemt toe, waardoor de auto vlotter aanvoelt. In het geval van dieselauto’s kan zelfs de brandstofbesparing oplopen tot maar liefst 12%. Bovendien is chiptuning in Rotterdam geschikt voor vrijwel alle benzine en dieselauto’s.

Kenteken hoofd

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.

js_loader

Maak een afspraak

Je auto optimaliseren met tuning in Rotterdam? EQ Performance is jouw partner om dat te realiseren. Het uitgangspunt is een betere prestatie te realiseren en dat zonder mechanische aanpassingen. Het is 100% veilig en je kunt het twee weken uitproberen. Ook de chiptuning in Amersfoort duurt niet al te lang, met gemiddeld anderhalf uur zijn we klaar. Meer weten? Een afspraak maken of advies inwinnen? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

EQ Performance levert maatwerk in de motorsoftware en dat volledig veilig, professioneel en met goede voorlichting. Je weet dus precies waar je aan toe bent. Onze specialisten in Rotterdam staan voor je klaar om met chiptuning aan de slag te gaan.