Volvo chiptuning

Een Volvo met meer power, brandstofbesparing en extra trekkracht? Dat kan met de chiptuning service van EQ Performance! Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw Volvo op een veilige manier wordt gechipt, zodat je elke dag kunt genieten van optimale rijprestaties. Of je nu op zoek bent naar meer snelheid, zuiniger rijden of betere trekkracht, wij bieden tuning op maat voor vrijwel elke Volvo motor met turbolader. Laat ons je helpen om meer uit jouw Volvo te halen en maak vandaag nog een afspraak!

chiptuning volvo

Wij bieden Volvo tuning aan voor vrijwel elk type Volvo.

Wij bieden chiptuning aan voor alle Volvo modellen:

 • Volvo XC90
 • Volvo XC60
 • Volvo V60
 • Volvo V90
 • Volvo S60
 • Volvo S90

Ook als jouw Volvo model niet specifiek wordt genoemd, kunnen wij jouw auto nog steeds chiptunen. Wil je weten of jouw Volvo in aanmerking komt voor chiptuning en welke vermogenswinst we kunnen behalen? Doe dan de vrijblijvende Vermogenswinst aanvraag via onze website. Aan de hand van jouw kenteken kijken we wat de mogelijkheden zijn voor jouw auto!

Erkende Volvo tuning op maat op basis van unieke, zelfontwikkelde software

Bij EQ Performance bieden we chiptuning aan voor Volvo-auto’s, waarbij we de bestaande software van de auto optimaliseren om een betere rijervaring te creëren. Moderne auto’s, zoals die van Volvo, zijn uitgerust met complexe software en sensoren die verantwoordelijk zijn voor het aansturen van verschillende onderdelen van de auto. Door deze software uit te lezen en aan te passen, kunnen we de software op maat afstellen. We doen dit door middel van upgrades in de software, maar altijd binnen de grenzen van wat haalbaar is voor de auto. Met onze Volvo chiptuning service zorgen we voor een motor die soepeler werkt, meer vermogen levert en zuiniger rijdt. Kortom, een win-win situatie!

Door de software van de auto te optimaliseren, zul je merken dat je meer rijcomfort hebt en dat de motor betere prestaties levert. Je Volvo zal meer kracht en vermogen hebben, terwijl je tegelijkertijd minder brandstof verbruikt. Kies voor EQ Performance en geniet van een Volvo die beter presteert dan ooit tevoren.

Het resultaat van Volvo tuning: duurzamer en met meer vermogen

Hieronder vind je de voordelen die je kunt behalen met onze Volvo tuning service:

 • Meer trekkracht
 • Meer PK’s
 • Verbeterde rijervaring
 • Verminderd brandstofverbruik dankzij een verbeterde motorverbranding
 • Altijd afgestemd op maat voor jouw Volvo

Onze specialisten zullen, afhankelijk van het type Volvo, bouwjaar en huidige afstemming van jouw auto, bekijken wat de mogelijkheden zijn om de rijervaring te verbeteren en het beste resultaat te behalen. Voorafgaand aan de chiptuning bespreken we waar de kansen liggen om jouw Volvo nog beter te laten presteren. Na het optimaliseren van de motorcomputer door onze specialisten, heb je twee weken de tijd om het verschil in rijervaring te testen. Mocht je geen verschil merken, dan krijg je je geld terug. Maar wij durven te stellen dat je het verschil zeker zult merken, en in veel gevallen vrijwel direct!

Volvo chiptuning voor automaat, diesel en benzine auto’s

Of je nu een handgeschakelde Volvo hebt of een automaat, op diesel of op benzine rijdt, onze specialisten kunnen je helpen. Onze software upgrades zijn geschikt voor vrijwel alle diesel- en benzine-Volvo-motoren met turbolader.

Als je kiest voor Volvo chiptuning voor automaten, zullen we de schakelparameters verfijnen op basis van het koppel, wat resulteert in een betere rijervaring. Na de tuning zul je merken dat de auto soepeler schakelt, wat de acceleratie ten goede komt.

Volvo chiptuning op maat terwijl je wacht

Wil jij genieten van een ultieme rijervaring? Maak dan een afspraak bij EQ Performance voor chiptuning van jouw Ford. Onze specialisten bespreken graag met jou waar winst te behalen valt en leveren een chiptuning op maat. Binnen anderhalf uur zijn we klaar met de chiptuning service en zul je gegarandeerd verbetering merken in jouw rijervaring. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. EQ Performance is gevestigd bij Amersfoort, Rotterdam en Bergen op Zoom, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt! 

Wil je alvast ontdekken wat er uit jouw auto te halen valt? Doe dan onze gratis kentekencheck! Of bel ons direct op 085 – 3011 229 om een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen over Chiptuning Volvo 

Wat houdt chiptuning van mijn Volvo in?

Chiptuning is een service die uit verschillende onderdelen bestaat. Onze specialisten beginnen met het uitlezen van de huidige software van je Volvo. Vervolgens identificeren we de mogelijkheden voor verbetering van de rijervaring en bespreken we deze met jou. Daarna configureren we de huidige software om beter afgestemd te zijn op de door jou gewenste verbeterpunten. Dit is geen lopende bandwerk: elke Volvo krijgt de volledige aandacht en elke chiptuning service levert unieke resultaten op. Na configuratie wordt de software opnieuw ingelezen op de motorcomputer van je Volvo en ben je klaar om te genieten van je ‘nieuwe’ auto!

Waarom zou ik mijn Volvo door EQ Performance laten chiptunen?

EQ Performance is een specialist op het gebied van chiptuning en heeft jarenlange ervaring in deze vorm van optimalisatie. We bespreken altijd de mogelijkheden en passen deze aan op jouw specifieke behoeften en wensen. Het is belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare tuner met kennis van zaken. Al onze specialisten werken uitsluitend met erkende software en hebben verstand van auto’s. En niet onbelangrijk: al onze specialisten zijn gepassioneerd en gaan met toewijding aan de slag!

Wat zijn de Volvo tuning voordelen?

Chiptuning van je Volvo kan veel voordelen bieden. Je motor wordt geoptimaliseerd en er wordt rekening gehouden met jouw specifieke wensen zodat de tuning het beste resultaat oplevert. Denk aan voordelen zoals brandstofbesparing, meer vermogen, betere trekkracht, extra power en koppel. Bovendien bieden wij garantie op de uitgevoerde tuning. Mocht er iets gebeuren met de software, dan valt dit onder de garantie. Onze specialisten zullen dit natuurlijk ook nog met jou bespreken tijdens het maken van een afspraak.

js_loader

Kenteken SEO

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.