Volvo chiptuning

Wil je meer halen uit jouw Volvo en een motor die snellere, zuinige en krachtige prestaties levert? Dan is de Volvo chiptuning service van EQ Performance de perfecte oplossing. Wij chippen jouw jouw Volvo zodat je elke dag kunt genieten van een maximaal rijplezier en een verminderd benzineverbruik.

chiptuning volvo

Volvo chiptuning voor een verbeterde rijervaring

Door middel van chiptuning voor jouw Volvo optimaliseren wij de motor van jouw auto zodat deze betere prestaties levert en het rijplezier vergroot. Dankzij het chiptunen zal jouw Volvo de ideale afstemming krijgen waardoor de brandstofbesparing en het vermogen van jouw Volvo vergroot worden.

Elke moderne auto, waaronder de Volvo, is uitgerust met software en sensoren die verschillende onderdelen in jouw auto aansturen. Dankzij chiptuning kunnen wij deze software optimaliseren en specifiek af te stellen op jouw tuning wensen. Denk aan bijvoorbeeld meer koppel, een nóg hoger rijcomfort, brandstofbesparing omdat je auto in lage toeren optimaal presteert, en een vergrote levensduur.

Met onze Volvo chiptuning service laten we jouw motor aangenamer werken en kun jij genieten van een auto met meer vermogen, power en een zuiniger karakter.

Beschik je over een Volvo? Ook met onze Volvo chiptuning service kunnen onze specialisten bij EQ Performance iets voor jou betekenen. Vrijwel alle Volvo modellen komen in aanmerking voor chiptuning en dus verbeterde prestaties. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van onze chiptuning software voor jouw Volvo

 • Iedere Volvo rijder kan genieten van chiptuning zijn Volvo
 • Kracht toename in vermogen en trekkracht
 • Fijnere rijervaring en meer souplesse dankzij de ideale afstemming
 • Brandstofbesparing voor zowel benzinemotoren als andere brandstof
 • Een verbeterde verbranding van de motor en dus een langere levensduur
 • Altijd passend maatwerk voor jouw Volvo ongeacht het model Volvo

Afhankelijk van jouw auto en het model en bouwjaar van jouw Volvo kijken onze specialisten wat mogelijk is met chiptuning qua verhoging van vermogen, trekkracht, koppel en rijplezier. Voordat onze specialist met jouw Volvo aan de slag gaat, bespreken we wat we gaan uitvoeren en hoe we jouw wensen hier het beste in mee kunnen nemen. Nadat onze specialisten jouw motorcomputer hebben geoptimaliseerd, heb je twee weken de tijd om het verschil in rijervaring te testen.

Enkele populaire Volvo types zijn:

 • Volvo XC40
 • Volvo XC60
 • Volvo XC90
 • Volvo V40
 • Volvo V60
 • Volvo V70
 • Volvo D2
 • Volvo T2

Jouw Volvo laten chiptunen? Doe de vermogenswinst check!

Klaar voor extra vermogen en trekkracht? Vul je kenteken, naam, telefoonnummer en e-mail in en wij laten je snel weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen over Volvo chiptuning

Wat houdt chiptuning van mijn Volvo in?

Chiptuning bestaat bij EQ Performance altijd uit verschillende onderdelen. Eerst starten we met het uitlezen van de huidige software van jouw Volvo. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn op het gebied van optimalisatie in vermogen, trekkracht, brandstofverbruik, snelheid en verbranding van de motor. Vervolgens configureren we de huidige software, op basis van de door jou gekozen verbeterpunten. Na de configuratie, wordt de software opnieuw ingelezen op de motorcomputer van jouw Volvo en ben je klaar voor een rit in jouw ‘nieuwe’ auto!

Waarom zou ik mijn Volvo door EQ Performance laten chiptunen?

EQ Performance is specialist op gebied van chiptuning en heeft jarenlange ervaring met deze vorm van optimalisatie. Wij overleggen altijd wat de mogelijkheden zijn en passen deze aan op jouw wensen. Kies altijd voor een betrouwbare tuner die verstand van zaken heeft. Bij EQ Performance ben je ervan verzekerd dat alleen specialisten aan de slag gaan met jouw auto. En dat doen we al heel wat jaar met heel veel plezier!

Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 140 beoordelingen
js_loader

Kenteken SEO

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.