Chiptuning Zoetermeer

Wanneer je een nieuwe auto koopt dan heeft deze tegenwoordig vele nieuwe technologische snufjes. Het bezit bijvoorbeeld ingebouwde software die aangestuurd wordt door een motorcomputer. Deze motorcomputer zorgt er bijvoorbeeld voor dat je vermogen onder controle blijft. Echter is het wel mogelijk om daar wat veranderingen in aan te brengen. Dit kun je doen door modificaties uit te laten voeren met behulp van chiptuning door EQ Performance. Wanneer je in de omgeving van Zoetermeer woont dan ben je hier bij ons voor chiptuning Zoetermeer aan het juiste adres! Woon je meer zuidelijker, kan je altijd nog in Rotterdam chiptunen. Wij zorgen ervoor dat de parameters die ingesteld staan in de software zodanig worden aangepast dat je auto nog efficiënter gaat werken. Zo zal je een beter rijgedrag ervaren, meer vermogen voelen en merken dat je auto veel meer souplesse heeft!

chiptuning Zoetermeer

Effecten chiptuning

Als je hebt gekozen voor chiptuning dan zul je na het uitvoeren hiervan direct een verschil merken. Zo zul je bijvoorbeeld heel goed voelen dat je gasrespons verbeterd is. Dit heeft dan weer tot gevolg dat je niet langer hogere toeren hoeft te maken en daardoor neemt ook je brandstofgebruik af. Door deze verandering aan te brengen door middel van de chiptuning zul je ervaren dat je een snellere acceleratie van je auto hebt omdat er meer pk’s beschikbaar worden gesteld. Op deze manier kan je motor optimaler presteren. Belangrijk is wel, dat met het opvoeren van je vermogen, de bandenslijtage en de slijtage van je remmen zal toenemen. Dit is dan ook iets om in de gaten te houden.

Garantie

Als je de keuze hebt gemaakt om de chiptuning door ons te laten uitvoeren dan zorgen wij er direct voor dat je een levenslange garantie krijgt op de software die wij voor je hebben aangepakt. Op het moment dat de chiptuning gedaan is, krijg je zowel een proefperiode van 14 dagen om de aangevraagde aanpassingen zelf te ervaren en uit te proberen. Als dat uiteindelijk niet bevalt dan zorgen wij ervoor dat de aanpassingen worden aangepast of we zetten deze weer terug naar de fabrieksinstellingen. Ook krijg je dan netjes je geld terug.

EQ Performance heeft twee vestigingen in Nederland, één bij Amersfoort en één bij Rotterdam waardoor het nooit te ver weg is om naar toe rijden. Óók hebben we… (en dit is misschien wel het belangrijkste puntje) ..duizenden heel tevreden klanten waarvan honderden het online hebben laten weten.

Kenteken hoofd

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.

js_loader