Chiptuning Utrecht

Als je een gloednieuwe auto hebt gekocht, beschikt deze auto altijd over ingebouwde software die wordt aangestuurd door een motorcomputer. Deze computer biedt dan de ruimte voor bepaalde modificaties zoals chiptuning. Lees hier verder over de chiptuning Utrecht. EQ Performance kan zorgen voor jouw chiptuning in de omgeving Utrecht. Ook voor chiptuning Huizen of andere locaties kunnen wij verzorgen. Wij passen op dat moment de parameters in de software aan, met als gevolg dat je auto nog efficiënter zal gaan werken. Denk aan beter rijgedrag, meer vermogen, een efficiëntere verbranding en meer souplesse!

chiptuning utrecht

Effecten chiptuning

Je merkt na de chiptuning direct het verschil. Je gasrespons wordt verbeterd, waardoor je niet langer hogere toeren hoeft te maken en je brandstofverbruik neemt daardoor ook af. Hierdoor merk je een snellere acceleratie en heb je meer power in je auto omdat de pk’s toenemen. Uiteindelijk is het belangrijkste resultaat dat je boekt met chiptuning, een motor die veel rustiger, efficiënter en soepeler werkt. Het enige waar je wel op moet letten is dat de bandenslijtage en de slijtage van je remmen en stukje hoger ligt dan normaal. Dit omdat je met meer vermogen gaat rijden.

Garantie

Wanneer je kiest om bij ons gebruik te maken van chiptuning dan krijg je een levenslange garantie op de software die wij hebben geoptimaliseerd. Wanneer de tuning klaar is krijg je ook nog eens 14 dagen de tijd om de aanpassingen uit te proberen en zelf te ervaren. Wanneer het je niet bevalt dan zorgen wij voor een nieuwe aanpassing of zetten de instellingen weer terug naar normaal. Tevens krijg je dan ook keurig je geld terug.

EQ Performance heeft twee vestigingen in Nederland, één bij Amersfoort en één bij Rotterdam waardoor het nooit te ver weg is om naar toe rijden. Óók hebben we… (en dit is misschien wel het belangrijkste puntje) ..duizenden heel tevreden klanten waarvan honderden het online hebben laten weten.

Kenteken hoofd

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.

js_loader