Chiptuning Huizen

Bij het kopen van een nieuwe auto zitten daar momenteel veel nieuwe technologische ontwikkelen bij inbegrepen. Zo zit er nagenoeg altijd standaard een motorcomputer in die de beschikking heeft over software die je motor aanstuurt. Zo blijven bijvoorbeeld je vermogen en je gasrespons onder controle. Wanneer je dit wilt laten aanpassen dan heb je de mogelijkheid om chiptuning toe te passen via EQ Performance. Chiptuning Huizen is wat wij voor je regelen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpassen van de software zodat de condities van je motor worden geoptimaliseerd zodat je kunt gaan genieten van een optimale rijervaring. Je zult meer vermogen ervaren en daarbij een beter rijgedrag van de auto.

chiptuning Huizen

Effecten chiptuning

Wanneer je hebt gekozen om veranderingen aan te laten brengen in de software door middel van chiptuning, zul je snel een aantal effecten merken. Eén van de effecten die je zult merken is dat je gasrespons verbeterd is. Dit heeft als voordeel dat je motor niet meer te maken krijgt met een hoog toerental en dat heeft weer als positief gevolg dat je brandstofgebruik af zal nemen. Ook zul je ervaren dat je auto meer pk’s tot zijn beschikking heeft en de acceleratie veel soepeler verloopt. Je auto gaat simpel optimaler presteren. Wel is het belangrijk om de slijtage van zowel je banden als je remmen goed in de gaten te houden omdat deze zal toenemen.

Garantie

Met de keuze voor het gebruik van chiptuning Huizen of op andere locaties zoals chiptuning Zoetermeer maak je ook direct de keuze voor een levenslange garantie op de software die wij voor je hebben aangepast. Vanaf het moment dat wij de aanpassingen hebben gemaakt heb je 14 dagen de tijd om deze te ervaren. Mocht je hierop nog andere aanpassingen willen uitvoeren, dan zullen wij dit voor je in orde maken. Wil je weer terug naar de fabrieksinstellingen, dan zorgen wij daar ook voor en dan krijg je ook nog je geld terug.

EQ Performance heeft twee vestigingen in Nederland, één bij Amersfoort en één bij Rotterdam waardoor het nooit te ver weg is om naar toe rijden. Óók hebben we… (en dit is misschien wel het belangrijkste puntje) ..duizenden heel tevreden klanten waarvan honderden het online hebben laten weten.

Kenteken hoofd

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.

js_loader