Wil jij ook

Meer brandstofbesparing voor jouw Volkswagen Polo?

Wil je ook merkbaar meer power voor jouw Volkswagen Polo zonder mechanische aanpassingen?

De software upgrade van EQ Performance zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor van jouw Volkswagen Polo. Hierdoor krijgt de Volkswagen Polo meer vermogen – je hebt meer koppel onderaan het toerental waardoor je sneller kan accelereren én brandstof zal besparen (diesels).

Ontdek de kracht van jouw motor en waarom vorig jaar al meer dan 1.000 mensen jou zijn voorgegaan in hun zoektocht naar een betere rijervaring, brandstofbesparing en meer power op een veilige en duurzame manier.

  • Tot wel 30% meer koppel en pk’s bij een Volkswagen Polo

  • Brandstofbesparing bij dieselvoertuigen tot wel 12% en geen extra brandstofverbruik bij benzinewagens van Volkswagen Polo

  • 14 dagen niet tevreden, geld terug garantie

  • Softwarematige upgrade – geen mechanische aanpassingen nodig. Alle optimalisatie worden afgesteld binnen de veilige marges van Volkswagen de onderdelen (turbo, transmissie, onderstel en motor)

  • Levenslange garantie op de geoptimaliseerde software

  • 5 jaar service assist (gratis uitlezen bij storingen)

  • Gratis her-optimalisatie na een Volkswagen dealerupdate

Kosten per optimalisatie
(incl. BTW)

399,-

duur gem. 1,5 tot 2 uur

EQ Optimalisatie is geschikt voor benzine- en dieselmotoren met turbolader. De optimalisatie haalt het beste uit jouw auto door te zorgen voor meer vermogen en trekkracht met als gevolg een snellere acceleratie. De motor zal soepeler aanvoelen, met als resultaat meer rijcomfort. Na optimalisatie kan de totale performance van jouw auto tot wel 30% verbeteren –dieselauto’s zijn in veel gevallen ook zuiniger als gevolg van de optimalisatie. De exacte besparing voor dieselauto’s hangt ook af van o.a. jouw rijstijl, de staat van de auto en weersomstandigheden.

Lees hier meer over alle garanties die je bij EQ Performance krijgt.

Nieuwsgierig?

Elke auto is anders. Geef daarom je kenteken en e-mailadres door en wij laten jou z.s.m. weten wat jóúw auto precies aan extra PK’s en trekkracht kan krijgen.

Liever bellen? Laat hier je telefoonnummer achter en wij geven je een belletje.

Op maat voor jouw Volkswagen

Bij de ontwikkeling van ons product is rekening gehouden met de marges waarin we kunnen bewegen zonder in te boeten aan kwaliteit of veiligheid van jouw Volkswagen Polo. Daarnaast wordt bij elke individuele optimalisatie rekening gehouden met de specifieke factoren voor jouw Volkswagen Polo zoals bijvoorbeeld bouwjaar, transmissie en de conditie van essentiële onderdelen.

Elke auto is anders. Wij lezen daarom eerst de huidige software van jouw Volkswagen Polo uit om te checken of jouw Volkswagen Polo in goeie staat verkeert en of de optimalisatie veilig is voor jouw Volkswagen Polo.

Kwaliteit, veiligheid en garantie van een verbeterde rijervaring zijn namelijk de belangrijkste factoren bij EQ Performance.

Onze klanten hebben verschillende redenen om te kiezen voor de EQ Optimalisatie – de twee belangrijkste redenen zijn:

  1. Meer trekkracht (sneller accelereren) bij hun VW chiptuning
  2. Brandstofbesparing (bij dieselwagens). De brandstofbesparing wordt bewerkstelligd doordat de ECU wordt afgesteld voor een efficiëntere verbranding in de Volkswagen Polo motor.

Na de EQ Optimalisatie krijg je bij een laag toerental meer power beschikbaar, dus je hoeft het gaspedaal minder diep in te trappen voor hetzelfde resultaat. Met als gevolg brandstofbesparing én meer koppel/trekkracht dat eerder (onderaan het toerental) beschikbaar komt bij jouw Volkswagen Polo. VW tuning

EQ Power – VOEL het verschil.