Wil jij ook

Meer brandstofbesparing voor jouw Audi A3?

Wil je ook merkbaar meer power voor jouw Audi A3 zonder mechanische aanpassingen? Audi tuning

De software upgrade van EQ Performance zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor van jouw Audi A3. Hierdoor krijgt de Audi A3 meer vermogen – je hebt meer koppel onderaan het toerental waardoor je sneller kan accelereren én brandstof zal besparen (diesels).

Ontdek de kracht van jouw motor en waarom vorig jaar al meer dan 1.000 mensen jou zijn voorgegaan in hun zoektocht naar een betere rijervaring, brandstofbesparing en meer power op een veilige en duurzame manier. Chiptuning Audi

  • Tot wel 30% meer koppel en pk’s bij een Audi A3

  • Brandstofbesparing bij dieselvoertuigen tot wel 12% en geen extra brandstofverbruik bij benzinewagens van Audi A3

  • 14 dagen niet tevreden, geld terug garantie

  • Softwarematige upgrade – geen mechanische aanpassingen nodig. Alle optimalisatie worden afgesteld binnen de veilige marges van de Audi onderdelen (turbo, transmissie, onderstel en motor)

  • Levenslange garantie op de geoptimaliseerde software

  • 5 jaar service assist (gratis uitlezen bij storingen)

  • Gratis her-optimalisatie na Audi dealerupdate

Kosten per optimalisatie
(incl. BTW)

399,-

duur gem. 1,5 tot 2 uur

EQ Optimalisatie is geschikt voor benzine- en dieselmotoren met turbolader. De optimalisatie haalt het beste uit jouw auto door te zorgen voor meer vermogen en trekkracht met als gevolg een snellere acceleratie. De motor zal soepeler aanvoelen, met als resultaat meer rijcomfort. Na optimalisatie kan de totale performance van jouw auto tot wel 30% verbeteren –dieselauto’s zijn in veel gevallen ook zuiniger als gevolg van de optimalisatie. De exacte besparing voor dieselauto’s hangt ook af van o.a. jouw rijstijl, de staat van de auto en weersomstandigheden.

Lees hier meer over alle garanties die je bij EQ Performance krijgt.

Nieuwsgierig?

Elke auto is anders. Geef daarom je kenteken en e-mailadres door en wij laten jou z.s.m. weten wat jóúw auto precies aan extra PK’s en trekkracht kan krijgen.

Liever bellen? Laat hier je telefoonnummer achter en wij geven je een belletje.

Op maat voor jouw Audi A3

Bij de ontwikkeling van ons product is rekening gehouden met de marges waarin we kunnen bewegen zonder in te boeten aan kwaliteit of veiligheid van jouw Audi A3. Daarnaast wordt bij elke individuele optimalisatie rekening gehouden met de specifieke factoren voor jouw Audi A3 zoals bijvoorbeeld bouwjaar, transmissie en de conditie van essentiële onderdelen. Audi chiptuning

Elke auto is anders. Wij lezen daarom eerst de huidige software van jouw Audi A3 uit om te checken of jouw Audi A3 in goeie staat verkeert en of de optimalisatie veilig is voor jouw Audi A3.

Kwaliteit, veiligheid en garantie van een verbeterde rijervaring zijn namelijk de belangrijkste factoren bij EQ Performance. Audi tuner

Onze klanten hebben verschillende redenen om te kiezen voor de Tuning audi – de twee belangrijkste redenen zijn:

  1. Meer trekkracht (sneller accelereren) voor hun Audi A3
  2. Brandstofbesparing (bij dieselwagens). De brandstofbesparing wordt bewerkstelligd doordat de ECU wordt afgesteld voor een efficiëntere verbranding in de motor bij hun Audi A3

Na de EQ Optimalisatie krijg je bij een laag toerental meer power beschikbaar, dus je hoeft het gaspedaal minder diep in te trappen voor hetzelfde resultaat. Met als gevolg brandstofbesparing én meer koppel/trekkracht dat eerder (onderaan het toerental) beschikbaar komt bij jouw Audi A3.

EQ Power – VOEL het verschil.