Bedrijfsbus chiptuning

Meer trekkracht, ook bij een zware lading of trailer.

Je wilt alle praktische voordelen van een bedrijfswagen: betrouwbaar, functioneel en duurzaam. Maar ook wil je een goede trekkracht en extra koppel wanneer je rijdt met een zware lading of trailer. Heb je wel eens gedacht aan chiptuning?

Chiptuning is namelijk niet alleen weggelegd bij een Mercedes AMG, een Audi RS of een BMW M performance. In principe is chiptuning bij iedere auto mogelijk. Bij EQ Performance voeren wij regelmatig verbeteringen door in de software van bedrijfsauto’s!

chiptuning
[facebook-reviews-pro page_name="EQ Performance" page_id=433804770157170 page_access_token=EAAVVPjFKgSEBACKstIouZCsdFpNBEQ8gBUnCnXNwUoH4Xyr1skxRkzRdtLvLITX98FxUiU8pKMBVqJeOS0VlkjPCM2k6y2ZBdq6iGNvAaqBPAAAaEnxSSjA30Msw1LDRJy01VpQpfNIL8UNHUFftijaYx0ACyzZCz39xRvv7i4VXZBaHUbLpHIpp2ZB8UcZCcZD rating_snippet=true min_filter=3 hide_photo=true hide_avatar=true dark_theme=true view_mode=badge_left open_link=true nofollow_link=true show_success_api=true hide_float_badge=true lazy_load_img=true cache=24]

Chiptuning bedrijfswagen – EQ Performance

Een van de grootste voordelen van chiptuning is het feit dat een auto soepeler rijdt na het chiptunen. De prestatieverbetering kan wel oplopen tot ruim 30%. De stijging van het vermogen van de auto is te merken aan de snellere acceleratie, de soepelere rijervaring en de hogere koppel.

De algemene soepelere rijervaring heeft de bedrijfsauto na het tunen te danken aan de vele paramaters die de motor aansturen optimaler op elkaar zijn afgestemd. Naast het extra vermogen, kun je rekenen op een vermindering in het brandstofverbruik!

Na een chiptuning software optimalisatie van jouw bedrijfsbus, profiteer je van:

  • Meer vermogen en trekkracht
  • Een hogere topsnelheid
  • Snellere acceleratie én een merkbare brandstofbesparing!

Waarom doet de fabrikant dit niet zelf?

Dit doen ze dus wel. Neem als voorbeeld de Mercedes Vito 114 en Vito 119, beide modellen hebben exact dezelfde aandrijflijn (motor, transmissie, onderstel). Het is voor Mercedes Benz vele malen goedkoper om één motor te produceren en deze op softwareniveau af te stellen op verschillende manieren. Echter betaal je voor exact dezelfde auto bij de Vito 119 een paar duizend meer!

Bus chiptuning

Of je nu een Mercedes Vito, een Volkswagen Transporter of een Renault Trafic als bedrijfsbus rijdt, wij halen het maximale uit jouw auto. En dat op een voordelige, veilige en duurzame wijze!

Bij EQ Performance werken we namelijk met op maat afgestelde software en een team van experts, zo ben je er van verzekerd dat als de chiptuning niet helemaal naar verwachting is, we de bedrijfsbus binnen 14 dagen kosteloos weer terugzetten naar zijn originele instellingen.

Ben jij benieuwd wat we voor jouw bedrijfsbus kunnen betekenen? Vul jouw kenteken hier in om erachter te komen!

Waarom zou je voor EQ Performance kiezen?

Simpel! Waarom niet? Dat klinkt misschien gek, maar bij ons krijg je twee weken een vrijblijvende proefperiode waarin je onze optimalisatie van jouw motorsoftware vrijblijvend kunt uitproberen. Bevalt het je niet? Dan zetten we je auto keurig terug naar origineel en krijg je je volledig betaalde bedrag terug.

EQ Performance heeft twee vestigingen in Nederland, één bij Amersfoort en één bij Rotterdam waardoor het nooit te ver weg is om naar toe rijden. Óók hebben we… (en dit is misschien wel het belangrijkste puntje) ..duizenden heel tevreden klanten waarvan honderden het online hebben laten weten.