EQ Power

Softwarematige Motor Optimalisatie

Bij de ontwikkeling van ons product is rekening gehouden met de marges waarin we kunnen bewegen zonder in te boeten aan kwaliteit of veiligheid van jouw wagen. Daarnaast wordt bij elke individuele optimalisatie rekening gehouden met de specifieke factoren voor jouw auto zoals bijvoorbeeld bouwjaar, transmissie en de conditie van essentiële onderdelen.

Elke auto is anders. Wij lezen daarom eerst de huidige software van jouw auto uit en configureren deze dan volgens de optimalisatie van jouw keuze – indien mogelijk. Kwaliteit, veiligheid en garantie van een verbeterde rijervaring zijn namelijk de belangrijkste factoren bij EQ Performance. Na de configuratie wordt de software weer ingelezen op de ECU (motorcomputer) en ben je klaar voor meer rijplezier met jouw “nieuwe”auto. Voor een schematisch overzicht van het optimalisatieproces klik hier.

VOORDELEN

  • Softwarematige aanpassingen, geen mechanische aanpassingen aan de auto vereist
  • Meer vermogen (pk’s)
  • Meer trekkracht
  • Geschikt voor vrijwel alle diesel en benzine auto’s met turbolader
  • Resultaat blijft binnen EU emissie eisen, dus geen probleem bij APK
  • Motor draait rustiger en soepeler
  • Optimalisatie duur van gemiddeld 1.5 uur
  • Brandstofbesparing voor dieselvoertuigen tot wel 12%

EQ Optimalisatie is geschikt voor benzine- en dieselmotoren met turbolader. De optimalisatie haalt het beste uit jouw auto door te zorgen voor meer vermogen en trekkracht met als gevolg een snellere acceleratie. De motor zal soepeler aanvoelen, met als resultaat meer rijcomfort. Na optimalisatie kan de totale performance van jouw auto tot wel 30% verbeteren –dieselauto’s zijn in veel gevallen ook zuiniger als gevolg van de optimalisatie. De exacte besparing voor dieselauto’s hangt ook af van o.a. jouw rijstijl, de staat van de auto en weersomstandigheden.

Lees hier meer over alle garanties die je bij EQ Performance krijgt.

Elke auto is anders. Geef daarom je kenteken en e-mailadres door en wij laten jou z.s.m. weten wat jóúw auto precies aan extra PK’s en trekkracht kan krijgen.

Kenteken sturen

Liever bellen? Laat hier je telefoonnummer achter en wij geven je een belletje.