Volkswagen Golf 8 chiptuning

Wil jij je Volkswagen Golf 8 laten chippen en genieten van de vele voordelen die deze optimalisatie met zich meebrengt? Dan is de Volkswagen Golf chiptuning service van EQ Performance de perfecte oplossing. Bij ons kun je jouw Volkswagen Golf 8 op een veilige manier laten chippen, om te kunnen genieten van een optimale rijervaring, elke dag weer.

chiptuning golf 8

Chiptuning Volkswagen Golf 8 voor een optimale rijervaring

Elke auto is anders, zo ook jouw Volkswagen Golf 8. Tegenwoordig zijn de meeste auto’s van Volkswagen, waaronder de Volkswagen Golf 8, uitgevoerd met software en sensoren. Deze sturen de verschillende onderdelen in jouw auto aan. Net als bij regulier auto onderhoud kunnen we ook onderhoud uitvoeren voor jouw software. Door de software van jouw Volkswagen Golf 8 uit te lezen en aan te passen, kunnen we de software specifiek afstellen naar jouw wensen. Natuurlijk doen we dit binnen de haalbare perspectieven. EQ Performance optimaliseert de software, zodat de motor van jouw Volkswagen Golf 8 betere prestaties kan leveren en je een enorm positief verschil zult merken. Zo kun jij genieten van een auto met meer vermogen en power en kun je ook nog eens brandstofbesparing realiseren. Een betere rijervaring én goedkoper in brandstofkosten. Wat wil je nog meer?!

Mijn auto is echt veel rustiger en zuiniger gaan lopen nadat ik bij EQ Performance was geweest. En de acceleratie is ook een stuk beter dan daarvoor. 😁👍
netjes en goed geholpen in leusden .
ben met mijn opel vivaro geweest maar merk heel duidelijk het verschil.
ben benieuwd wat het brandstofverbruik gaat doen.
binnenkort kom ik terug met een kia sportage
Paul van eq Leusden heeft mij goed geholpen topper is het
Mijn Audi A3 1.6 diesel is een stuk rustiger en soepeler gaan rijden.Vooral het eerder op toeren en vermogen komen is top! Dit is gekomen na mijn bezoek aan EQ Performance. Ik had dit uiteraard jaren eerder moeten doen wat een enorm verschil qua rij ervaring! Ik ben enorm tevreden over de prestatie,s die mijn Audi heeft gekregen! Nu na drie maanden nog steeds aan het genieten! Duidelijke afhandeling, schone en mooie werkplaats. Mijn volgende Audi gaat zeker weer naar EQ Performance.
Hele nette zaak waar eerst netjes werd uitgelegd wat de stappen zijn.
Mooie wachtruimte en lekkere koffie.
Na een uur werd ik gehaald met de mededeling dat het gereed was.
Netjes een map meegekregen met ook wat gadgets erin.
Resultaat is zeer goed merkbaar. Erg blij mee.
40pk en 80Nm bij m’n golf7 diesel dsg💪🤗
Thanks mannen.
Ik heb deze auto pas in mijn bezit. Deze was getuned bij tuningservice en voelde heel zenuwachtig en onrustig aan. Na advies van Rink een optimalisatie laten uitvoeren door EQ en hij rijd nu heerlijk soepel. En daarbij nog steeds veel vermogen en koppel. Eerlijk en goed advies! Blij dat ik geweest ben!
goede service prima optimalisatie
Na eerder mijn VW Caddy 2.0 Tdi Dsg de Motor en Bak te hebben laten tunen van 102pk naar 185pk nu er toch ook maar voor gekozen de EGR klep open te laten zetten voor een langere levensduur van de Motor een goede beslissing en weer de Super service van EQ performance Zeker een aanrader, THX Paul
Vandaag met mijn golf 7 GTE langs gegaan. Rijdt veel soepeler lekkerder en vooral krachtiger. Van 204 pk naar 290 pk! Heel tevreden!!
Van de week mijn golf 7 1.6 TDI laten chippen. Wezenlijk verschil! Goede service en wachtruimte.
BMW 2-serie Active Tourer 220i door Paul Kwee van EQ Performance laten optimaliseren.
Wat rijdt de wagen nu toch een stuk soepeler dankzij het verhoogd koppel van 180Nm naar 400Nm en vermogen van 192 Pk naar 250Pk. Goede service, ook de 8traps automaat is iets aangepast.
netjes behandel en personeel is heel profesoneel
Na contact met VW dealer doorverwezen naar EQ Perfoemance. Goed, net en professioneel bedrijf, weten wat ze doen. Na de auto tuning een testrit gehad waaruit bleek dat hij happerde en mijn DSG ook getuned moest worden. Na de tuning en de tuning van de DSG bak is mijn VW Golf een beest geworden, ik raad jullie dan ook zeker aan om je auto bij dit bedrijf te laten tunen!👍🏿👍🏿👍🏿
Auto bij dit bedrijf laten optimaliseren. Flink wat PK’s extra, veel extra koppel en bovenal veel zuiniger gaan rijden. Dit laatste ligt uiteraard aan je rijstijl. Mijn Volvo liep 4,5 liter op 100km (diesel) bij 105 km/u. Na de optimalisatie is dat gezakt naar 3,6 liter op 100km. Met een volle tank kan ik nu ruim 1600km rijden ipv 1200!

Zeker het aanraden waard👍🏻
snelle service betrouwbaar een echte aanrader
js_loader

De voordelen van onze chiptuning software voor jouw Volkswagen Golf 8

  • Meer trekkracht
  • Meer PK’s
  • Fijnere rijervaring
  • Betere verbranding van de motor
  • Besparing op brandstofkosten door geoptimaliseerd brandstofverbruik
  • Altijd passend maatwerk voor jouw Volkswagen Golf

Afhankelijk van jouw auto en wensen kijken onze specialisten wat mogelijk is. We bespreken voorafgaand aan de chiptuning wat we gaan uitvoeren. En nadat onze specialisten jouw motorcomputer hebben geoptimaliseerd, heb je twee weken de tijd om het verschil in rijervaring te testen. In veel gevallen merk je het verschil al direct. Je Golf 8 is sneller en rijdt lekkerder over de weg dan voorheen. Dus, waar wacht je nog op?!

Jouw Volkswagen Golf 8 laten chiptunen? Doe de vermogenswinst check!

Klaar voor extra PK’s en trekkracht? Vul je kenteken, naam, telefoonnummer en e-mail in en wij laten je snel weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen over Volkswagen Golf chiptuning

Wat houdt chiptuning van mijn Volkswagen Golf 8 in?

Chiptuning bestaat uit verschillende onderdelen. Eerst starten we met het uitlezen van de huidige software van jouw Volkswagen Golf 8. Hierna bespreken we wat de optimalisatie mogelijkheden voor jouw auto zijn. Daarbij kijken we naar het haalbare perspectief en naar jouw wensen en gaan op zoek naar de perfecte match. Vervolgens configureren we de huidige software, op basis van de door jou gekozen verbeterpunten. Na de configuratie wordt de software opnieuw ingelezen op de motorcomputer van jouw Volkswagen Golf 8 en ben je klaar voor een rit in jouw ‘nieuwe’ auto!

Waarom zou ik mijn VW golf 8 door EQ Performance laten chiptunen?

EQ Performance is specialist op gebied van chiptuning en heeft jarenlange ervaring met deze vorm van optimalisatie. Wij overleggen altijd wat de mogelijkheden zijn en passen deze aan op jouw wensen. Kies altijd voor een betrouwbare tuner die verstand van zaken heeft.

Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 140 beoordelingen
js_loader

Kenteken SEO

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.