Volkswagen Golf chiptuning

Wil je meer halen uit jouw Volkswagen Golf en een motor die snellere, zuinigere en krachtigere prestaties levert? Dan is de Golf chiptuning service van EQ Performance de perfecte oplossing. Bij ons kun je jouw Volkswagen Golf op een veilige manier laten chippen, om te kunnen genieten van een een auto met meer vermogen, een efficiëntere verbranding en betere trekkracht.

Wil je jouw Volkswagen golf laten tunen? Wij voeren chiptuning uit voor jouw Volkswagen Gold GTE, Volkswagen Golf 7 of Volkswagen Golf 8. Ook met chiptuning Volkswagen Golf service kunnen onze specialisten bij EQ Perfomance iets voor jou betekenen.

chiptuning vw golf

Erkende Volkswagen Golf chiptuning op maat op basis van unieke, zelfontwikkelde software

Chiptuning is het optimaliseren van de motorcomputer van jouw auto, zodat deze betere prestaties levert en jouw rijervaring verbetert. Tegenwoordig beschikt elke auto over software en sensoren die verantwoordelijk zijn voor de aansturing van verschillende onderdelen in jouw auto. Door deze software uit te lezen en aan te passen, kan de software specifiek op maat afgesteld worden. Dit doen we door middel van upgrades in de software, natuurlijk altijd binnen het perspectief wat haalbaar is.

Je zal merken dat je Volkswagen Gold meer trekkracht, power en koppel krijgt. Met onze Volkswagen Golf chiptuning service laten we jouw motor aangenamer werken en op deze manier kun jij genieten van een auto met meer vermogen, power en een zuiniger karakter.

Het resultaat van Volkswagen Golf chiptuning: duurzamer en met meer vermogen

De voordelen van de chiptuning Volkwagen Golf:

  • Volkswagen tuning zorgt voor meer trekkracht
  • Meer PK’s
  • Fijnere rijervaring
  • Zuiniger in gebruik dankzij verbeterde verbranding van de motor
  • Golf chiptuning wordt altijd op maat gedaan voor jou auto
  • Heeft jouw Golf een turbo? Dan zal een tuning nog meer koppel en vermogen opleveren!

Afhankelijk van jouw auto en wensen kijken onze specialisten op een veilige manier wat mogelijk is. Voordat we de tuning uitvoeren bij jouw Golf, bespreken we hoe we aan de slag gaan met de chiptuning en wat we gaan uitvoeren. Iedereen heeft namelijk andere wensen en het kan zijn dat jij voor een verbetering in levensduur gaat, terwijl een ander misschien liever een tuning laat uitvoeren om meer koppel en vermogen te krijgen.

VW Golf chiptuning voor automaat, diesel en benzine auto’s

Een handgeschakelde Volkswagen Golf of juist automaat? Op diesel of op benzine? Dat maakt voor onze specialisten niet uit. Onze software upgrades zijn voor vrijwel alle diesel en benzine VW Golf motoren met turbo lader geschikt. 

Bij VW Golf chiptuning voor automaten zullen we de schakel parameters verfijnder afstellen op de koppel, wat als directe resultaat een betere rijervaring oplevert. Je zult merken dat de auto nadien vlotter schakelt, wat de acceleratie ten goede komt.

VW Golf chiptuning op maat terwijl je wacht

In onze werkplaats voeren wij binnen een relatief kort tijdsbestek de Volkswagen chiptuning uit. Een EQ Power chiptuning voor de VW Golf modellen met handschakeling is met ongeveer anderhalf uur klaar. In onze wachtruimte kun je genieten van heerlijke koffie of thee en kun je jouw favoriete serie of film kijken terwijl onze specialist voor jou aan de slag gaat. Wij zijn gevestigd bij Amersfoort, Rotterdam en Drunen. Er zit dus altijd een locatie bij jou in de buurt! 

Meer weten? Geef ons een belletje op 085 – 3011 229. Gelijk een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Alvast ontdekken wat er uit jouw auto te halen valt? Doe de gratis kenteken check!

Veelgestelde vragen over Volkswagen Golf chiptuning

Wat houdt chiptuning van mijn volkswagen Golf in?

Volkswagen chiptuning bestaat uit verschillende onderdelen. Eerst starten we met het uitlezen van de huidige software van jouw Volkswagen Golf. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn op het gebied van optimalisatie. Vervolgens configureren we op een veilige manier de huidige software, op basis van de door jou gekozen verbeterpunten. Na de configuratie wordt de software opnieuw ingelezen op de motorcomputer van jouw Volkswagen Golf en ben je klaar voor een rit in jouw ‘nieuwe’ auto!

Waarom zou ik mijn VW golf door EQ Performance laten chiptunen?

EQ Performance is specialist op gebied van chiptuning en heeft jarenlange ervaring met deze vorm van optimalisatie. Wij overleggen altijd wat de mogelijkheden zijn van chiptuning en passen deze aan op jouw wensen. Kies altijd voor een betrouwbare tuner die verstand van zaken heeft. Bij EQ Performance ben je ervan verzekerd dat de beste specialisten en op een veilige manier aan de slag gaan met jouw auto.

Is chiptuning van mijn Volkswagen golf veilig?

Wij werken uitsluitend met een veilige manier van chiptuning uitgevoerd door specialisten met jarenlange ervaring. Je kan er dus gerust op zijn dat de chiptuning van je Volkswagen Golf op een volledig veilige manier gebeurt. De tuning wordt altijd door een professional gedaan en na de chiptuning valt jouw auto nog steeds binnen de Europese richtlijnen.js_loader

Kenteken SEO

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.