Volkswagen Golf 7 chiptuning

Wil je meer halen uit jouw Volkswagen Golf 7 en een motor die snellere, zuinigere en krachtigere prestaties levert? Dan is de Volkswagen Golf 7 chiptuning service van EQ Performance de perfecte oplossing. Bij ons kun je jouw Volkswagen Golf 7 op een veilige manier laten chiptunen, om te kunnen genieten van een een auto met meer vermogen, een efficiëntere verbranding en betere trekkracht.

Bij ons kun je de chiptuning Volkswagen service op een veilige manier laten uitvoeren. Geniet van een optimale rijervaring, elke dag weer.

chiptuning golf 7

Volkswagen Golf 7 chiptuning specialist: zelfontwikkelde software voor het best mogelijke resultaat

Onder het chiptunen verstaan wij het optimaliseren van de motor van jouw auto, zodat deze betere prestaties levert en jouw algehele rijervaring verbetert. Elke moderne auto, waaronder de Volkswagen Golf 7, is uitgerust met software en sensoren die verschillende onderdelen in jouw Volkswagen Golf 7 aansturen. Door deze software uit te lezen en aan te passen binnen de haalbare perspectieven, kan de software specifiek op maat afgesteld worden. Met onze VW Golf 7 tuning service laten we jouw motor aangenamer werken en kun jij genieten van een auto met meer vermogen, power en een zuiniger karakter. Wie wil dat nu niet?!

Ben jij trotse eigenaar van een Volkswagen Golf 7? Ook met onze Volkswagen Golf chiptuning service kunnen onze specialisten bij EQ Performance iets voor jou betekenen. Vrijwel alle Volkswagen Golf modellen met turbolader komen in aanmerking voor chiptuning en dus verbeterde prestaties. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Het resultaat van Volkswagen Golf 7 chiptuning: duurzamer en met meer vermogen

Andere voordelen van VW Golf 7 chiptuning zijn:

  • Meer trekkracht
  • Meer PK’s
  • Fijnere rijervaring
  • Zuiniger in gebruik en dus besparing op brandstof
  • Een verbeterde verbranding en levensduur van de motor
  • Altijd passend maatwerk voor jouw Golf 7
  • Heeft jouw auto een turbo? Dan zal een tuning nog meer koppel en vermogen opleveren!

Afhankelijk van jouw auto en het type en bouwjaar van jouw auto kijken onze specialisten wat mogelijk is. Voordat we jouw VW Golf 7 tunen, bespreken we wat we gaan uitvoeren en hoe we jouw wensen hier het beste in mee kunnen nemen. Nadat onze specialisten jouw motorcomputer hebben geoptimaliseerd, heb je maar liefst 14 dagen de tijd om het verschil in rijervaring te testen. 

Iedereen heeft namelijk andere wensen en het kan zijn dat jij voor een besparing in brandstof gaat zodat je zuiniger kan rijden, terwijl een ander misschien liever een tuning laat uitvoeren om meer koppel en vermogen te krijgen. Weet dat dit mogelijk is voor vrijwel alle diesel en benzine auto’s met een turbolader.

VW Golf 7 chiptuning voor automaat, diesel en benzine auto’s

Het maakt niet uit of je een handgeschakelde of automatische Volkswagen Golf 7 hebt en of deze op diesel of benzine rijdt, onze specialisten kunnen je helpen. Onze software-upgrades zijn geschikt voor bijna alle Volkswagen-motoren met turbolader, ongeacht het type brandstof. Je kunt bij ons dus ook terecht voor Volkswagen Golf 8 chiptuning!

Voor Volkswagen chiptuning bij automatische transmissies finetunen we de schakel parameters op het koppel, wat direct resulteert in een betere rijervaring. Na de upgrade merk je dat de auto soepeler schakelt en dat de acceleratie verbetert.

VW Golf GTE chiptuning op maat terwijl je wacht!

Meer uit jouw auto halen? Maak een afspraak bij EQ Performance voor chiptuning. Wij bekijken samen met jou waar meer winst te behalen valt door chiptuning op maat te leveren. Na anderhalf uur zijn we klaar met de chiptuning service en je zult gegarandeerd verbetering merken! Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Wij zijn gevestigd bij Amersfoort, Rotterdam en Bergen op Zoom. Er zit dus altijd een locatie bij jou in de buurt!

Veelgestelde vragen over Volkswagen Golf 7 chiptuning

Wat houdt VW Golf 7 chiptuning in?

Chiptuning bestaat bij EQ Performance altijd uit verschillende onderdelen. Eerst starten we met het uitlezen van de huidige software van jouw Volkswagen Golf 7. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn op het gebied van chiptuning en optimalisatie in PK’s, brandstofverbruik, snelheid en verbranding van de motor. Vervolgens configureren we de huidige software, op basis van de door jou gekozen verbeterpunten. Na de configuratie, wordt de software opnieuw ingelezen op de motorcomputer van jouw Volkswagen Golf VII en ben je klaar voor een rit in jouw ‘nieuwe’ Volkswagen!

Waarom zou ik mijn Volkswagen Golf 7 door EQ Performance laten chiptunen?

EQ Performance is specialist op gebied van chiptuning en heeft jarenlange ervaring met deze vorm van optimalisatie. Wij overleggen altijd wat de chiptuning mogelijkheden zijn en passen deze aan op jouw wensen. Kies altijd voor een betrouwbare tuner die verstand van zaken heeft. Bij EQ Performance ben je ervan verzekerd dat alleen specialisten aan de slag gaan met jouw Volkswagen. En dat doen we al heel wat jaar met heel veel plezier!

Wat gebeurt er met de garantie van mijn Volkswagen Golf 7?

De fabrieksgarantie blijft ongewijzigd. Wij modificeren enkel de software die door jouw Volkswagen wordt gebruikt. Met chiptuning modificeren we verder niks aan jouw Golf 7, de fabrieksgarantie zal dus nooit veranderen.

Is chiptuning van mijn Volkswagen golf veilig?

Wij werken uitsluitend met veilige chiptuning manier uitgevoerd door vakmensen met jarenlange ervaring en de beste apparatuur. Je kan er dus gerust op zijn dat de tuning van jouw Volkswagen Golf 7 volledig veilig gebeurd. De tuning wordt altijd door een professional gedaan en na de tuning valt jouw Volkswagen nog steeds binnen de Europese richtlijnen. js_loader

Kenteken SEO

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.