Volkswagen Golf GTE chiptuning

Ben je een trotse Volkswagen Golf GTE rijder, maar wil je toch net dat beetje extra vermogen, trekkracht of brandstofbesparing om je rijplezier te verhogen? Dan is de Volkswagen Golf GTE van EQ Performance iets voor jou! Onze specialisten zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van Volkswagen modellen door middel van erkende software en de modernste apparatuur. Vul de vrijblijvende kenteken check in en ontdek welke kansen er voor jouw auto zijn!  

chiptuning golf gte

VW Golf GTE chiptuning specialist: zelfontwikkelde software voor het best mogelijke resultaat

Q Performance verbetert jouw rijervaring door de motor van jouw auto te optimaliseren; of te wel, door middel van chiptuning. Tegenwoordig beschikken alle auto’s over software en sensoren die verantwoordelijk zijn voor de aansturing van verschillende onderdelen in de auto.

Door deze software uit te lezen en aan te passen, kan de software specifiek op maat afgesteld worden. De software upgrades worden uitgevoerd door specialisten die werken met erkende software. Jouw voertuig is dus in goede handen. Met onze chiptuning volkswagen service laten we jouw motor aangenamer werken en kun jij genieten van een auto met meer vermogen, power, koppel en kun je brandstofbesparing realiseren.

Benieuwd of wij ook jouw Volkswagen Golf GTE kunnen chiptunen? Doe dan de vrijblijvende Vermogenswinst aanvraag via onze website. Aan de hand van jouw kenteken kijken we of we jouw auto kunnen chiptunen en welke winst we kunnen behalen!

Het resultaat van VW Golf GTE chiptuning: duurzamer en met meer vermogen

  • Volkswagen tuning zorgt voor meer trekkracht
  • Meer PK’s
  • Voelbare verbetering in rijervaring
  • De verbranding van brandstof is zuiniger wat zorgt voor winst op vermogen
  • Brandstof besparing tot 12%
  • Golf tuning wordt altijd op maat gedaan voor jouw auto
  • Heeft jouw Golf een turbo? Dan zal een tuning nog meer koppel en vermogen opleveren!

Afhankelijk van jouw auto en wensen kijken onze specialisten op een veilige manier wat mogelijk is. Voordat we de tuning uitvoeren bij jouw Golf, bespreken we hoe we aan de slag gaan met de chiptuning en wat we gaan uitvoeren. Iedereen heeft namelijk andere wensen en het kan zijn dat jij voor een besparing in brandstof gaat zodat je zuiniger kan rijden, terwijl een ander misschien liever een tuning laat uitvoeren om meer koppel en vermogen te krijgen.

Nadat onze specialisten de motorcomputer van jouw Volkswagen Golf GTE hebben geoptimaliseerd, heb je twee weken de tijd om het verschil in rijcomfort te testen. Ervaar je geen verschil? Dan krijg je je geld terug. Wij zijn pas blij als jij dat bent!

VW Golf GTE chiptuning voor automaat, diesel en benzine auto’s

Ben je trotse eigenaar van een VW Golf GTE met handgeschakelde versnellingsbak of een automaat? En rijd je op benzine of diesel? Voor onze specialisten maakt dat niets uit. Onze software upgrades zijn voor vrijwel alle diesel en benzine VW Golf GTE motoren met turbolader geschikt. Aan de hand van jouw kenteken kunnen wij de belangrijkste informatie over je auto al inzien.

Bij VW Golf GTE chiptuning voor automaten stellen we de schakel parameters verfijnder af op de koppel, wat als directe resultaat een betere rijervaring oplevert. Je auto schakelt nog vlotter, wat op zijn beurt weer een verbeterde acceleratie biedt. Chiptuning kent eigenlijk alleen maar voordelen!

VW Golf GTE chiptuning op maat terwijl je wacht!

De duur van onze Volkswagen chiptuning duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van het type auto. In onze wachtruimte kun je wachten terwijl onze specialisten jouw auto onder handen nemen. Geniet van heerlijke koffie of thee, kijk je favoriete film of serie op onze tv of verbind je laptop, tablet of telefoon met ons wifi netwerk. Wij zijn gevestigd bij Amersfoort, Rotterdam en Bergen op Zoom. Er zit dus altijd een locatie bij jou in de buurt!

Meer weten over chiptuning? Geef ons een belletje op 085 – 3011 229. Gelijk een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Alvast ontdekken wat er uit jouw auto te halen valt? Doe de gratis kenteken check!

Veelgestelde vragen over Volkswagen Golf GTE chiptuning

Wat houdt chiptuning volkswagen Golf GTE in?

Bij chiptuning lezen we de huidige software van jouw Volkswagen Golf GTE uit. Hierbij maken we een inventarisatie van de mogelijkheden om jouw rijervaring te verbeteren. Vervolgens configureren we de huidige software, op basis van de door jou gekozen verbeterpunten. Na de configuratie lezen we de software van de motorcomputer opnieuw in in jouw Volkswagen Golf GTE. Binnen een paar uur kun jij al genieten van jouw “nieuwe” auto met verbeterde PK’s, trekkracht, vermogen en rijervaring.

Waarom zou Chiptuning van mijn VW Golf GTE laten doen door EQ Performance?

EQ Performance is specialist op gebied van chiptuning en heeft jarenlange ervaring in het optimaliseren van de rijervaring in verschillende auto’s, zoals de Golf GTE modellen van Volkswagen. Wij optimaliseren je voertuig altijd in overleg met jou, zodat de rijervaring goed aansluit op jouw wensen. Alle specialisten van EQ Performance werken uitsluitend met erkende softwares en hebben verstand van zaken. Je kunt jouw Golf GTE dus met een gerust hart bij ons achterlaten. De auto is immers klaar terwijl je wacht! Ook kun je na een bezoek aan de dealer bij ons langskomen voor een gratis controle.

Wat gebeurt er met de garantie van mijn Volkswagen Golf GTE?

De fabrieksgarantie blijft ongewijzigd. Wij modificeren enkel de software die door jouw auto wordt gebruikt. Wij modificeren verder niks aan jouw Golf, de garantie van de fabrikant zal dus nooit veranderen.

Is chiptuning van mijn Volkswagen Golf GTE veilig?

Wij werken uitsluitend met veilige chiptuning uitgevoerd door specialisten met jarenlange ervaring. Je kan er dus gerust op zijn dat de tuning van jouw Volkswagen Golf volledig veilig gebeurd. De tuning wordt altijd door een professional gedaan en na de tuning valt jouw auto nog steeds binnen de Europese richtlijnen.

14 dagen de tijd om de VW Golf GTE tuning te ervaren

Sterker nog, je krijgt 14 dagen de tijd om de chiptuning volkswagen service uit te proberen om zo te zien of het bevalt. Tot slot bieden we je nog 5 jaar service assistentie voor als er bijvoorbeeld sprake is van storingen. Weet dat dit mogelijk is voor vrijwel alle diesel en benzine auto’s met een turbolader en eveneens belangrijk om te benoemen: het resultaat blijft binnen de EU emissie eisen. Dit levert dus geen problemen bij de APK op. Ook kun je na een bezoek aan de dealer bij ons langskomen voor een gratis her-optimalisatie.

js_loader

Kenteken SEO

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.