Alfa Romeo chiptuning

Wil je meer halen uit jouw Alfa Romeo en een motor die snellere, zuinigere en krachtigere prestaties levert? Dan is de Alfa Romeo chiptuning service van EQ Performance de perfecte oplossing. Bij ons kun je jouw Alfa Romeo op een veilige manier laten chippen. Geniet van een optimale rijervaring, elke dag weer.

chiptuning Alfa Romeo

Wij bieden Alfa Romeo chiptuning aan voor vrijwel elk type Alfa Romeo.

Wij bieden onderstaande upgrades aan. Je kunt de volgende modellen laten tunen:

 • Chiptuning Alfa Romeo
 • Chiptuning Alfa Romeo mito
 • Chiptuning Alfa Romeo 4C
 • Chiptuning Alfa Romeo Spider
 • Chiptuning Alfa Romeo GT
 • Chiptuning Alfa Romeo Brera
 • Chiptuning Alfa Romeo GTV
 • Chiptuning Alfa Romeo Giulia
 • Chiptuning Alfa Romeo Giulietta

Ook als jij niet geen Alfa Romeo model hebt die hierboven is vermeld, kan jij je Alfa Romeo laten tunen. Benieuwd of wij ook jouw Alfa Romeo kunnen tunen? Doe dan de vrijblijvende Vermogenswinst aanvraag via onze website. Aan de hand van jouw kenteken kijken we of we jouw auto kunnen chiptunen en welke winst we kunnen behalen.Erkende Alfa Romeo chiptuning op maat op basis van unieke, zelfontwikkelde software

Tijdens het chiptunen zullen wij kijken hoe we jouw auto kunnen optimaliseren zodat je motor optimaal presteert en jouw algehele rijervaring verbetert. Tegenwoordig zijn alle auto’s, waaronder de Alfa Romeo, is uitgerust met software en sensoren die verschillende onderdelen in jouw auto aansturen. Door deze software uit te lezen en aan te passen binnen de haalbare perspectieven, kan de software specifiek op maat afgesteld worden. Met onze Alfa Romeo chiptuning service laten we jouw motor aangenamer werken en kun jij genieten van een auto met meer vermogen, power en een zuiniger karakter. Wie wil dat nu niet?!

Beschik je over een Alfa Romeo? Ook met onze Alfa Romeo chiptuning service kunnen onze specialisten bij EQ Performance iets voor jou betekenen. Vrijwel alle Alfa Romeo modellen komen in aanmerking voor chiptuning en dus een verbeterde rijervaring. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Het resultaat van Alfa Romeo chiptuning: duurzamer en met meer vermogen

Hieronder zie je welke voordelen je kan realiseren met de tuning service:

 • Meer trekkracht
 • Meer PK’s
 • Optimaal rijcomfort en rijplezier
 • Zuiniger in gebruik en dus brandstofbesparing
 • Een verbeterde verbranding van de motor
 • Altijd passend maatwerk voor jouw Alfa Romeo

Afhankelijk van jouw auto en het type en bouwjaar van jouw auto kijken onze specialisten wat mogelijk is. Voordat we jouw Alfa Romeo, bespreken we wat we gaan uitvoeren en hoe we jouw wensen hier het beste in mee kunnen nemen. En nadat onze specialisten jouw motorcomputer hebben geoptimaliseerd, heb je twee weken de tijd om het verschil in rijervaring te testen.

Alfa Romeo chiptuning voor automaat, diesel en benzine auto’s

Een handgeschakelde Alfa Romeo of juist automaat? Op diesel of op benzine? Dat maakt voor onze specialisten niet uit. Onze software upgrades zijn voor vrijwel alle diesel en benzine Alfa Romeo motoren met turbolader geschikt. Bij Alfa Romeo chiptuning voor automaten zullen we de schakel parameters verfijnder afstellen op de koppel, wat als directe resultaat een betere rijervaring oplevert. Je zult merken dat de auto nadien vlotter schakelt, wat de acceleratie ten goede komt.

Alfa Romeo chiptuning op maat terwijl je wacht

In onze werkplaats voeren wij binnen een relatief korte tijd de Alfa Romeo tuning uit. Een EQ Power chiptuning voor de Alfa Romeo modellen met handschakeling is met ongeveer anderhalf uur klaar. In onze wachtruimte kun je genieten van heerlijke koffie of thee en kun je jouw favoriete serie of film kijken terwijl onze specialist voor jou aan de slag gaat. Wij zijn gevestigd in de buurt van Amersfoort, Rotterdam en Bergen op Zoom. Er zit dus altijd een locatie bij jou in de buurt! 

Meer weten over chiptuning? Geef ons een belletje op 085 – 3011 229. Gelijk een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Alvast ontdekken wat er uit jouw auto te halen valt? Doe de gratis kenteken check!

Veelgestelde vragen over Alfa Romeo chiptuning

Wat houdt chiptuning van mijn Alfa Romeo in?

Chiptuning bestaat bij EQ Performance altijd uit verschillende onderdelen. Eerst starten we met het uitlezen van de huidige software van jouw Alfa Romeo. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn op het gebied van optimalisatie in PK’s, brandstofverbruik, snelheid en verbranding van de motor. Vervolgens configureren we de huidige software, op basis van de door jou gekozen verbeterpunten. Na de configuratie, wordt de software opnieuw ingelezen op de motorcomputer van jouw Alfa Romeo en ben je klaar voor een rit in jouw ‘nieuwe’ auto!

Waarom zou ik mijn Alfa Romeo door EQ Performance laten chiptunen?

EQ Performance is specialist op gebied van chiptuning en heeft jarenlange ervaring met deze vorm van optimalisatie. Wij overleggen altijd wat de mogelijkheden zijn en passen deze aan op jouw wensen. Kies altijd voor een betrouwbare tuner die verstand van zaken heeft. Bij EQ Performance ben je ervan verzekerd dat alleen specialisten aan de slag gaan met jouw auto. En dat doen we al heel wat jaar met heel veel plezier!

Wat zijn de chip tuning voordelen?

Chiptuning Alfa Romeo kan jou veel voordelen bieden. Je Alfa Romeo motor zal geoptimaliseerd en er wordt rekening gehouden met al jouw wensen zodat de tuning het beste resultaat oplevert. Denk aan chiptuning voordelen zoals besparing van brandstof, meer vermogen, betere trekkracht, power en koppel. Daarnaast rust op de uitgevoerde tuning altijd garantie. Mocht er iets gebeuren met de software, dan valt dit onder de garantie. De specialist zal dit uiteraard ook nog met u bespreken tijdens het maken van een afspraak.

js_loader

Kenteken SEO

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels.