Loading...
Onze klanten
Laurens Knol (23)
Laurens Knol (23)Seat Ibiza Cupra Bocanegra (2010)

De Seat van Laurens ging van 180pk naar 210pk (+30pk) en van 250nm naar 300nm (+50nm).

Waarom wilde je jouw auto optimaliseren?
Door mijn sportieve rijstijl miste ik onderin het toerental i.c.m. de DSG 7 nog wat vermogen. Na een korte zoektocht kwam ik er achter dat door het chippen van mijn auto ik hier duidelijk verschil in zou gaan maken. Hierop heb ik dan ook de keus gemaakt om mijn auto te optimaliseren. 

Waarom heb je voor EQ Performance gekozen?
Doordat EQ Performance een goede Facebook advertising campagne heeft trok dit mij als eerste. Ik had nog een aantal vragen die ik beantwoord wou hebben voor ik überhaupt een keuze kon maken. Nadat ik mijn vragen aan Ritez stelde kreeg ik gedetailleerd, snel en duidelijk antwoord. Door dit vertrouwen heb ik gekozen voor EQ Performance.

Welk verschil merkte aan je auto na de optimalisatie?
Na de optimalisatie merkte ik vooral verschil in het lage toerental. EQ Performance heeft duidelijk kunnen realiseren wat ik als klant heb aangegeven. Dit heeft geresulteerd in een top resultaat. Van 180PK naar 211PK en van 250NM naar 312NM.

Mijn ervaring bij EQ Performance is in één woord: Super! Door duidelijk en heldere uitleg vanaf het eerste contact tot na het proces. Leuk team en top resultaat!

Laurens Knol
Bidjai Bhagwandas (49)
Bidjai Bhagwandas (49)BMW X1 (2010) & BMW 318CI (2002)

De BMW X1 ging van 177pk naar 220pk (+43pk) en van 380nm naar 440nm (+60nm).
De BMW 318CI ging van 143pk naar 157pk (+14pk) en van 200nm en 220nm (+20nm).

Waarom wilde je jouw auto optimaliseren?
Omdat het bedrijf EQ Performance mijn auto’s meer power konden geven en dat wilde ik uitproberen. Ik heb eerst de X1 laten doen en vond het resultaat heel goed, daarom heb ik de 318CI daarna ook laten doen voor de fun.  Daar ben ik ook nog zeer tevreden mee.

Waarom heb je voor EQ Performance gekozen?
Omdat Ritez mij garandeerde dat ik er geen spijt van zou krijgen als ik het bij EQ Performance zou laten doen en dat ik 100% zou genieten van het resultaat. Hij zei ook dat als ik niet tevreden was ik mijn geld terug zou krijgen, dus ik dacht waarom niet?

Welk verschil merkte aan je auto na de optimalisatie?
Bij de X1 vooral de trekkracht in nm en de topsnelheid. Ik heb het bij de 318CI niet laten doen voor het vermogen, maar meer voor de optimalisering van het koppel om de dipjes eruit te halen. Met beide auto’s ben ik zeer tevreden. De X1 is moeilijk beheerst te rijden, je krijgt nu gauw de neiging om het gaspedaal in te trappen. Je moet wel je rechtervoet in bedwang houden.

Bidjai Bhagwandas

“Het verschil is echt als dag en nacht. Maar dat kan ook haast niet anders met deze toename van pk’s en koppel. Kortom: een goede investering voor mij”

Eduard van Rooijen (44)
Eduard van Rooijen (44)BMW 320GT (2014)

De BMW van Eduard ging van 184pk naar 260pk (+76) en van 270nm naar 420nm (+150nm) .

Waarom wilde je jouw auto optimaliseren?
Ik ben gekomen tot het besluit om de BMW te optimaliseren omdat hij te weinig koppel had in het lagere toeren gebied. En dat is juist wel handig als er een zware caravan achter hangt.

Waarom heb je voor EQ Performance gekozen?
EQ kwam voor mij het beste uit de bus om het uit te voeren. Geen gepruts aan de turbo of de egr klep.

Welk verschil merkte aan je auto na de optimalisatie?
Het verschil is echt als dag en nacht. Maar dat kan ook haast niet anders met deze toename van pk’s en koppel. Kortom: een goede investering voor mij.
De uitleg was ook uitgebreid en helder. EQ Performance is een aanrader.

Eduard van Rooijen
Mohammed Ibraheem (23)
Mohammed Ibraheem (23)VW Golf VII 1.2 TSI (2016)

De Golf VII van Mohammed ging van 110pk naar 130pk (+20pk) en van 175nm naar 215nm (+40nm) .

Waarom wilde je jouw auto optimaliseren?
Ik ben van nature een sportieve bestuurder en ik wilde net die extra trekkracht om sneller op te kunnen trekken. Het is altijd leuk om snel bij een stoplicht weg te kunnen. Ook zorgt extra trekkracht in combinatie met extra pk’s voor soepele inhaalacties op de snelweg.

Waarom heb je voor EQ Performance gekozen?
De reden dat ik voor EQ Performance heb gekozen, heeft te maken met de betrouwbare informatie die op de website wordt weergegeven. Er zijn geen kleine lettertjes en service staat hoog in het vaandel, wat ook uit de praktijk blijkt. Ook zijn er vrienden die mij deze plek destijds hebben aangeraden vanwege de top service.

Welk verschil merkte aan je auto na de optimalisatie?
De eerste 2 dagen merkte ik dat de motor nog moest wennen- ik ervaarde dipjes tijdens het optrekken in de 2e en 3e versnelling. Dit was ook al aangegeven tijdens de optimalisatie en er werd mij verteld dat ongeveer na 100 km de software optimaal zou werken. Werkelijk, ik voel en merk een duidelijk verschil in optrekken en de extra pk zorgt ervoor dat ik lekker door kan trappen. Ik heb geen enkel moment spijt van gehad om vanuit Amsterdam naar jullie te rijden! Bedankt!

Mohammed Ibraheem