fbpx
1 jaar gratis tanken
1 jaar gratis tanken

Wil jij 1 jaar gratis tanken?

Wanneer jij tussen 8 juli en 31 december je auto hebt laten optimaliseren bij een van onze vestigingen dan maak jij kans op één jaar lang gratis tanken! Zeker in deze tijd waarin de brandstof alsmaar duurder en duurder wordt is dit natuurlijk extra leuk om te winnen. In de meeste gevallen wordt de motor van jouw auto na onze motorsoftware optimalisatie al zuiniger, dus het kan al snel een win-win situatie worden.

Doe mee aan de actie!
Hoe maak ik kans?

Dat is eigenlijk heel makkelijk! Je hoeft er weinig speciaals extra voor te doen. Iedereen die tussen 8 juli en 31 december bij ons langs is geweest in de werkplaats die maakt kans op een jaar lang gratis tanken. (hij/zij moet wel voldoen aan de actievoorwaarden)

Actievoorwaarden

• Naast onze algemene voorwaarden gelden voor deze actie de volgende aanvullende voorwaarden;
• Je neemt deel aan deze actie als je jouw auto laat optimaliseren tussen 8 juli en 31 december
• Je aankoop bestaat minimaal uit de EQ Power optimalisatie
• Je maakt geen gebruik van onze 14 dagen niet goed geld terug garantie
Alleen tanken in Nederland?

Nee hoor! Je mag overal tanken waar je wilt. Als je hebt gewonnen krijg je een tankpas met het budget erop om een jaar ervan te tanken. Overal waar die pas is aangesloten daar mag je tanken, ook al is het in Duitsland, België of Spanje bijvoorbeeld.

Welke brandstof mag er getankt worden?

Je mag alle brandstof tanken die je wilt in dat jaar. Wel zit er een limiet van 5200 euro op de pas, dus hoe duurder je brandstof is die je tank hoe sneller het op is.

Hoeveel liter mag ik tanken?

In principe hebben we geen limiet op het aantal liters dat je mag tanken. Wel is er een fincieel limiet van 5200 euro. Dit limiet is berekend o.b.v. een 100 euro tankbudget per week.

Vul je gegevens in en ontdek hoeveel jouw auto kan worden verbeterd. Je vindt in die email de PK’s en trekkracht (NM) die jouw auto nog kan krijgen én een introductiekorting!

  • Je kunt 14 dagen testen zonder zorgen

  • 2 jaar motorgarantie voor auto’s tot 2 jaar oud en tot een kilometerstand van 100.000km
  • Je kunt er op wachten omdat het gemiddeld slechts 1.5 uur duurt
  • Brandstofbesparing voor dieselvoertuigen tot wel 12%
  • Resultaat blijft binnen EU emissie eisen, dus geen probleem bij AP
  • Én dus kans op een jaar lang gratis tanken!!

Kenteken gratis tanken

Door op "versturen" te drukken ga je akkoord met de AVG regels en actievoorwaarden.

Vrijblijvend uitproberen

Wanneer je kiest om je auto bij ons te laten optimaliseren, dan krijg je een tal aan garanties. Één daarvan is dat je bij ons altijd de EQ Power optimalisatie vrijblijvend kan uitproberen in een periode van twee weken (14 dagen). Mocht het je dan om een bepaalde reden het toch niet willen dan kom je bij ons terug, schrijven we de originele fabriekssoftware terug en ontvang je het gehele aankoopbedrag retour van ons!

Hier kun je meer lezen over onze garanties.

Mijn auto is echt veel rustiger en zuiniger gaan lopen nadat ik bij EQ Performance was geweest. En de acceleratie is ook een stuk beter dan daarvoor. 😁👍
netjes en goed geholpen in leusden .
ben met mijn opel vivaro geweest maar merk heel duidelijk het verschil.
ben benieuwd wat het brandstofverbruik gaat doen.
binnenkort kom ik terug met een kia sportage
Paul van eq Leusden heeft mij goed geholpen topper is het
Mijn Audi A3 1.6 diesel is een stuk rustiger en soepeler gaan rijden.Vooral het eerder op toeren en vermogen komen is top! Dit is gekomen na mijn bezoek aan EQ Performance. Ik had dit uiteraard jaren eerder moeten doen wat een enorm verschil qua rij ervaring! Ik ben enorm tevreden over de prestatie,s die mijn Audi heeft gekregen! Nu na drie maanden nog steeds aan het genieten! Duidelijke afhandeling, schone en mooie werkplaats. Mijn volgende Audi gaat zeker weer naar EQ Performance.
Hele nette zaak waar eerst netjes werd uitgelegd wat de stappen zijn.
Mooie wachtruimte en lekkere koffie.
Na een uur werd ik gehaald met de mededeling dat het gereed was.
Netjes een map meegekregen met ook wat gadgets erin.
Resultaat is zeer goed merkbaar. Erg blij mee.
40pk en 80Nm bij m’n golf7 diesel dsg💪🤗
Thanks mannen.
Ik heb deze auto pas in mijn bezit. Deze was getuned bij tuningservice en voelde heel zenuwachtig en onrustig aan. Na advies van Rink een optimalisatie laten uitvoeren door EQ en hij rijd nu heerlijk soepel. En daarbij nog steeds veel vermogen en koppel. Eerlijk en goed advies! Blij dat ik geweest ben!
goede service prima optimalisatie
Na eerder mijn VW Caddy 2.0 Tdi Dsg de Motor en Bak te hebben laten tunen van 102pk naar 185pk nu er toch ook maar voor gekozen de EGR klep open te laten zetten voor een langere levensduur van de Motor een goede beslissing en weer de Super service van EQ performance Zeker een aanrader, THX Paul
Vandaag met mijn golf 7 GTE langs gegaan. Rijdt veel soepeler lekkerder en vooral krachtiger. Van 204 pk naar 290 pk! Heel tevreden!!
Van de week mijn golf 7 1.6 TDI laten chippen. Wezenlijk verschil! Goede service en wachtruimte.
BMW 2-serie Active Tourer 220i door Paul Kwee van EQ Performance laten optimaliseren.
Wat rijdt de wagen nu toch een stuk soepeler dankzij het verhoogd koppel van 180Nm naar 400Nm en vermogen van 192 Pk naar 250Pk. Goede service, ook de 8traps automaat is iets aangepast.
netjes behandel en personeel is heel profesoneel
Na contact met VW dealer doorverwezen naar EQ Perfoemance. Goed, net en professioneel bedrijf, weten wat ze doen. Na de auto tuning een testrit gehad waaruit bleek dat hij happerde en mijn DSG ook getuned moest worden. Na de tuning en de tuning van de DSG bak is mijn VW Golf een beest geworden, ik raad jullie dan ook zeker aan om je auto bij dit bedrijf te laten tunen!👍🏿👍🏿👍🏿
Auto bij dit bedrijf laten optimaliseren. Flink wat PK’s extra, veel extra koppel en bovenal veel zuiniger gaan rijden. Dit laatste ligt uiteraard aan je rijstijl. Mijn Volvo liep 4,5 liter op 100km (diesel) bij 105 km/u. Na de optimalisatie is dat gezakt naar 3,6 liter op 100km. Met een volle tank kan ik nu ruim 1600km rijden ipv 1200!

Zeker het aanraden waard👍🏻
snelle service betrouwbaar een echte aanrader
js_loader